Tarih: 16.11.2020 11:01

Van'da konuşan Ali Babacan; Kapı kapı dolaşacağız

Facebook Twitter Linked-in

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

Deva Partisi Van İl bürosunun açılışı Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, AK Parti 23. Dönem Van Milletvekilli ve şimdiki Deva Partisi Kurucularından Kerem Altun, AK Parti 23. Dönem Van Milletvekilli ve şimdiki Deva Partisi GMYK Üyesi İkram Dinçer, Van İl Başkanı Semra Odabaşı ve partililer tarafından yapıldı.

 “VAN’IN DEVA’SI HAZIR”

Türkiye’nin sorunlarının büyük olduğunu belirten Ali Babacan, “İl binamızın Van için, Van’ın bütün ilçeleri için, Vanlı vatandaşlarımız için hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Başta il başkanımız Semra Hanım olmak üzere tüm il teşkilatımıza da, ilçe teşkilatlarımıza da bu mekânlarda Van’ımız için hayırlı hizmetler diliyorum. Hep beraber çok çalışacağız. Bugün Van İl Başkanlığı 1. Olağan kongremizi gerçekleştireceğiz. Yorgunluk var biliyorum. Yoğun bir şekilde teşkilatımız bugün için hazırlandı. Kongremizden sonra asıl yorgunluk başlayacak. Kapı kapı dolaşacağız. Sokak sokak gezeceğiz. Vatandaşlarımızla temasla Deva Partisi’nin, memleketimizin için hazırladığımız politikaları, programları, projeleri vatandaşlarımızla paylaşacağız. Türkiye’mizin sorunları büyük, şuandaki iktidarın, şuandaki hükümetin bu problemleri çözme imkanı, ihtimali kalmadı. Ama umutsuz olmak içinde hiçbir sebep yok. Hepimiz geleceğe artık daha güvenle bakmalıyız. Çünkü Türkiye’nin Deva’sı hazır, Van’ın Deva’sı hazır” ifadelerini kullandı.

Açılış sonrası parti bürosunu dolaşan Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, İl Başkanı Semra Odabaşı’ndan bilgi aldı. 

Hatıra fotoğrafının çekilmesi ile buradaki program sona erdi. Ali Babacan daha sonra beraberindeki partililerle birlikte, Van TSO ve esnaf ziyaretinde bulunmak üzere buradan ayrıldı.

Kaynak: Van Postası Gazetesi
 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —