Van'da konuşan Ali Babacan; Kapı kapı dolaşacağız

Partisinin Van İl Kongresine katılmak üzere Van’a gelen Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Van İl Başkanlığı bürosunun açılışını gerçekleştirdi. Açılışta konuşan Ali Babacan, kapı kapı, sokak sokak dolaşarak Deva Partisi?

Van Haberleri 16.11.2020 11:01:01 0
Van'da konuşan Ali Babacan; Kapı kapı dolaşacağız
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 16.11.2020 11:01

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

Deva Partisi Van İl bürosunun açılışı Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, AK Parti 23. Dönem Van Milletvekilli ve şimdiki Deva Partisi Kurucularından Kerem Altun, AK Parti 23. Dönem Van Milletvekilli ve şimdiki Deva Partisi GMYK Üyesi İkram Dinçer, Van İl Başkanı Semra Odabaşı ve partililer tarafından yapıldı.

 “VAN’IN DEVA’SI HAZIR”

Türkiye’nin sorunlarının büyük olduğunu belirten Ali Babacan, “İl binamızın Van için, Van’ın bütün ilçeleri için, Vanlı vatandaşlarımız için hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Başta il başkanımız Semra Hanım olmak üzere tüm il teşkilatımıza da, ilçe teşkilatlarımıza da bu mekânlarda Van’ımız için hayırlı hizmetler diliyorum. Hep beraber çok çalışacağız. Bugün Van İl Başkanlığı 1. Olağan kongremizi gerçekleştireceğiz. Yorgunluk var biliyorum. Yoğun bir şekilde teşkilatımız bugün için hazırlandı. Kongremizden sonra asıl yorgunluk başlayacak. Kapı kapı dolaşacağız. Sokak sokak gezeceğiz. Vatandaşlarımızla temasla Deva Partisi’nin, memleketimizin için hazırladığımız politikaları, programları, projeleri vatandaşlarımızla paylaşacağız. Türkiye’mizin sorunları büyük, şuandaki iktidarın, şuandaki hükümetin bu problemleri çözme imkanı, ihtimali kalmadı. Ama umutsuz olmak içinde hiçbir sebep yok. Hepimiz geleceğe artık daha güvenle bakmalıyız. Çünkü Türkiye’nin Deva’sı hazır, Van’ın Deva’sı hazır” ifadelerini kullandı.

Açılış sonrası parti bürosunu dolaşan Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, İl Başkanı Semra Odabaşı’ndan bilgi aldı. 

Hatıra fotoğrafının çekilmesi ile buradaki program sona erdi. Ali Babacan daha sonra beraberindeki partililerle birlikte, Van TSO ve esnaf ziyaretinde bulunmak üzere buradan ayrıldı.

Kaynak: Van Postası Gazetesi
 

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kamuya 2.659 Yeni Personel Alımı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Evinde hata yapmadı! Fenerbahçe, Karagümrük engelini 2 golle geçti


Van Spor

Iğdır FK - Boluspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 1 - Boluspor: 1


Van Spor

Malatya temsilcisi Mardin deplasmanından puansız döndü


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 3 - Yeni Malatyaspor: 1


Van Spor

Erzurum Şengel Atlı Spor Kulübü finale yükseldi


Van Spor

Ardahan’ın koşan yıldızları Posof’ta parladı


Van Spor

Elazığspor ve Şanlıurfaspor’dan kardeş paylaşımlar


Van Spor

Yeşil beyazlı sevda sınır tanımıyor


Van Spor

Galatasaray hata yapmadı! Başakşehir'den 3 puanı 2 golle aldı


Van Spor

Rize'yi iki golle geçtiler! Karadeniz derbisinin kazananı Trabzon


Van Spor

Kartal evinde yıkıldı! Beşiktaş Gençlerbirliği'ne mağlup oldu


Van Spor

Vanspor, Pendikspor Karşısında Kazançtan Döndü: Penaltı Kaçırıldı, Puan Paylaşıldı


Van Spor

20. Uluslararası Turgut Özal Karakucak Güreşleri görkemli başladı


Van Spor

Kamu Spor oyunları sona erdi


Van Spor

A Milli Futbol Takımı, FIFA sıralamasında 26. sıraya yükseldi


Van Spor

ETÜ, Türkiye şampiyonu oldu


Van Spor

Evindar, güreşte Türkiye 3’üncüsü oldu


Van Spor

Elazığspor’a para cezası


Van Spor

Yeni Malatyaspor-Muşspor maçının hakemi belli oldu


Van Spor

Öğrenciler ve aileleri futbol maçı yaptı, ortaya renkli görüntüler çıktı


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ