Battalgazi'deki Boran ve Toygar grup yolu asfaltlandı

Yerel 3.04.2017 14:55:59 0
Battalgazi
Tarih: 01.01.0001 00:00
Malatya Büyükşehir Belediyesi, Battalgazi ilçesinde Boran ve Toygar mahallelerinin ulaşımını sağlayan grup yolunu asfaltladı.
Havaların ısınmasıyla birlikte saha çalışmalarına yoğunluk veren Büyükşehir Belediyesi, Boran ve Toygar mahallelerinin ulaşımını sağlayan 5 kilometre uzunluğundaki grup yolunun kalan 2.6 kilometrelik bölümünü sıcak asfalt ile kapladı. Geçtiğimiz yıl grup yolunun 2.4 kilometrelik bölümünü asfaltlayan Büyükşehir Belediyesi, bu yıl ise geriye kalan 2.6 kilometrelik bölümü asfaltlayarak yolu ulaşıma açtı.
Yol genişletme çalışması da yapıldı
Grup yolunun 1 kilometrelik bölümünde yol genişletme çalışması da yapan Büyükşehir Belediyesi, 5 metre genişliğinde olan 1 kilometrelik bölümü 10 metre genişliğine çıkardı. Yol genişletme çalışmaları sırasında perde duvar çalışması da yapan Büyükşehir Belediyesi, geçtiğimiz yıllarda yol üzerinde bulunan menfezleri de büyütmüştü.
Muhtardan teşekkür
Yapılan yol genişletme ve asfalt çalışmalarını değerlendiren Alacakapı Mahalle Muhtarı Nafiz Sayın, grup yolunun Boran ve Toygar mahalleleri dışında 3 mahalleye daha hizmet verdiğini hatırlatarak, yol üzerinde uzun süredir çalışma yürütüldüğünü söyledi. Grup yolunda genişletme çalışması da yapıldığını ifade eden Sayın, "Büyükşehir Belediyemiz grup yolunun girişini 5 metreden 10 metre genişliğine çıkardı. Perde duvarlar ördü. Devlet Demiryolları da kendisine ait bölgede duvar ördü. Geçtiğimiz yıllarda MASKİ içme suyu ve kanalizasyon çalışmalarını tamamlamıştı. Şimdi ise asfaltlanıyor. Dünya döndükçe hizmette devam edecek. Birlik beraberliğin olduğu her yerde sorunlar mutlak çözülür. Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a mahallem adına çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem