Başkan Vural sandık başkanları ile bir araya geldi

Yerel 5.04.2017 11:50:09 0
Başkan Vural sandık başkanları ile bir araya geldi
Tarih: 01.01.0001 00:00
Ak Parti Çıldır İlçe Başkanı Ahmet Rıfat Vural 16 Nisan da gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı Sistemi halk oylamasında görevli AK Parti sandık kurulu başkanlarıyla bir araya geldi.
AK Parti Çıldır İlçe Teşkilatı toplantı salonunda gerçekleşen toplantıya AK Parti İl Başkanı Yunus Baydar, AK Parti Ardahan İl Başkan yardımcıları, Çıldır İlçe yönetim kurulu üyeleri ve sandık başkanları katıldı.
Başkan Vural 16 Nisan günü bütün sandık başkanlarının görev saatleri itibariyle yerlerini almasını belirterek " Ülkemiz için önemli bir referandum süreci yaşanmaktadır. Yürütmüş olduğumuz çalışmaların sonuçlarını 16 Nisan akşamı alacağız. Siz değerli sandık görevlilerimize büyük işler düşmektedir. Görev aldığınız sandıklara sahip çıkarak bu seçimden de alnımızın akıyla çıkmamıza vesile olacaksınız. Sandık Başkanlarının görev ve yetkileriyle ilgili olarak sizlere vereceğimiz kitapçıklar da gereken bilgileri bulacaksınız. 16 Nisan günü karşılaştığınız her türlü olumsuz durumda teşkilatımıza ve bana ulaşmanız sorunun çözümünde etkili rol oynayacaktır. 16 Nisan günü yeni bir zaferle taçlandırılmasını sağlayacak siz sandık başkanlarımıza, partililerimize ve Çıldır halkına şimdiden teşekkür ederim dedi.
AK Parti Ardahan İl Başkanı Yunus Baydar " İlçe Başkanımız sandık başkanlarının görev yetkilerini en iyi şekilde sıraladı. Size düşende 16 Nisan günü her konuda Çıldır halkına yardım etmek ve destek sunmaktır. Kampanya sürecimizde kimlerin hangi saflarda yer aldığını dış güçlerin neler yaptığı ortadır. Ülkemizdeki huzur ve güven ortamını germek isteyenler çeşitli senaryolar üretmektedirler. Dün olduğu gibi bugünde bu oyuna kanmayacağız. EVET diyende HAYIR diyen seçmende bu ülkenin vatandaşıdır."dedi
Toplantı yemek programının ardından sona erdi.

Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem