Ameliyatsız yüz gerdirme ile gençleşin

Yerel 4.04.2017 11:05:07 0
Ameliyatsız yüz gerdirme ile gençleşin
Tarih: 01.01.0001 00:00
Estetik Hekimi Dr. Arzu Atalan ameliyatsız yüz gezdirme hakkında bilgiler verdi.
Dermaslim Estetik Ve Güzellik Merkezinden Medikal Estetik Hekimi Dr. Arzu Atalan, “Ameliyatsız yüz gerdirme;yüzlerinin gergin ve güzel görünmesiniisteyenlerin sürekli çare aradığı bu günlerde bir yöntem daha karşımızda.Endoliftbasit bir yüz germe operasyonu kesme işlemi yapılmadan Derideki minik deliklerden girilerek doku istenen oranda çekiliyor ve sonuç mükemmel” dedi.
Ameliyatsız Yüz Gerdirme (Endolift ) Hangi Durumlarda Yapılır?
Zaman ilerledikçe yüzün yer çekiminin etkisi ile sarkmaya başladığını ifade eden Dr. Atalan, “Kemikler eriyerek yüzün dolgun dokusu ve sertliği yerini boş yaşlanmış bir görünüme bırakıyor. Kaybedilen dokunun geri gelmesi yani doldurulması artık o kadar da zor değil. Yaş kaç olursa olsun sarkma ciltte çok fazla yok ise herhangi bir işlem uygulanmaz. Çünkü belli bir süre beklenir ve sarkmalar iyice belirginleşince tekrar gelinip kontrol edilmesi istenir” açıklamasında bulundu.
Herhangi bir kesme işlemi olmadan yağ ve dolgu enjeksiyonun uygulandığını kaydeden Dr. Arzu Atalan, edoliftin en doğru yöntem olduğunu ve yüzdeki her türlü sarkmanın bu yöntemle toparlandığını söyledi.

Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem