Ahlat'ta ödüllü 40 hadis ezberleme yarışması

Yerel 6.04.2017 10:55:06 0
Ahlat
Tarih: 01.01.0001 00:00
Bitlis’in Ahlat ilçesindeki Taşharman İlk ve Ortaokulu tarafından “İlkokullar Arası Ödüllü 40 Hadis Ezberleme Yarışması" düzenlendi.
Ahlat Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü Ertuğrul Gazi Konferans Salonunda düzenlenen yarışma programına Ahlat Belediye Başkan Yardımcısı Nail Uslu, Ahlat İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutluk Özden, Ahlat Müftüsü Orhan İmamoğlu, bazı daire amirleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasından sonra programın açılış konuşmasını Taşhraman İlk ve Ortaokulu Müdürü Kasım Baykar yaptı.
Daha sonra yapılan ön elemelerin ardından ilk 6’ya kalan öğrenciler, sırasıyla 40 hadisi ezbere okudu. Yarışmanın sona ermesinin ardından jüri oylama yaparken, katılımcılara Peygamber Efendimizin (sav) hayatının anlatıldığı “Gülsultan” isimli video izletildi.
Daha sonra dereceye giren öğrencilere protokol tarafından hediyeleri verildi. Hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından yarışma sona erdi.
Yarışmada Ergezen İlkokulu öğrencisi Rümeysa Seyitoğlu birinci olurken, Yunus Ensari İlkokulu öğrencisi Aleyna Gürbüz ikinci, Taşharman İlkokulu öğrencisi Kübra Yazı ise üçüncü oldu.
Birinci olan öğrenci bisiklet ile ödüllendirilirken, ikinci olan öğrenci çeyrek altın, üçüncü olan öğrenciye ise tablet hediye edildi.

Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem