7 Renk Tek Yürek Platformu üyelerinden belediyeye ziyaret

Yerel 14.06.2017 17:02:37 0
7 Renk Tek Yürek Platformu üyelerinden belediyeye ziyaret
Tarih: 01.01.0001 00:00
Türkiye’nin çeşitli illerindeki 41 federasyon ve derneğin bir araya gelerek oluşturduğu ’7 Renk Tek Yürek Platformu’ üyeleri Muş Belediyesini ziyaret etti.
Belediye Başkanı Feyat Asya, çeşitli temaslarda bulunmak üzere kente gelen 7 Renk Tek Yürek Platformu Başkanı Ömer Erdoğan ve beraberindekileri ağırladı. Platformun faaliyetleri ile ilgili Başkan Asya’ya bilgi veren 7 Renk Tek Yürek Platformu Başkanı Ömer Erdoğan, dernekler arası muhabbeti artırmak için kurdukları platformun tüm bölgelerde faydalı çalışmalar yaptığını ifade etti. Muş Kardeşlik Platformu ile koordineli bir program yaptıklarını kaydeden Erdoğan, bu kapsamda Muş’a geldiklerini söyledi. Erdoğan, sıcak karşılamalarından dolayı Başkan Asya’ya teşekkür etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Asya ise, bölgeler arası kardeşliklerin pekişmesi için faaliyet yürüten platform üyelerini tebrik etti. Muş’un kadim medeniyetlere ev sahipliği yaptığını ve Sultan Alparslan’ın şanı şerefi ile taçlanan bir il olduğunu belirten Başkan Asya, "Bugün sizleri Muş’ta görmekten büyük bir memnuniyet duyduğumu ifade etmek isterim. Ülkemizin yedi bölgesini temsil eden platformunuzun başlığının çok özel olduğunu belirtmek isterim. Ülkemizin en ücra köşesindeki bireyi ile kardeşlik hukuku içinde olmanın ayrı bir önemi var. Sizler bu görevi layıkıyla yerine getiriyorsunuz. Bu duygularla tekrar sizleri ilimizde görmekten onur duyduğumu ifade eder, hepinize selam ve saygılarımı sunarım" dedi.
Başkan Asya, ziyaret anısına 7 Renk Tek Yürek Platformu Başkanı Ömer Erdoğan’a Osmanlı tuğrasının yer aldığı bir tablo hediye etti. Ziyaret, toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem