7. Malatya Uluslararası Film Festivalinin tarihi belli oldu

Yerel 4.04.2017 12:40:06 0
7. Malatya Uluslararası Film Festivalinin tarihi belli oldu
Tarih: 01.01.0001 00:00
Türkiye ve dünya sinemasının seçkin örneklerinin 7. kez buluşacağı Malatya Uluslararası Film Festivali’nin 9-16 Kasım tarihleri arasında yapılacağı açıklandı.
Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından, Malatya Valiliğinin katkılarıyla, 9-16 Kasım 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilecek 7. Malatya Uluslararası Film Festivali, bu yıl sürprizlerle sinemaseverlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.
Festival direktörü Suat Köçer, Türkiye ve dünyanın dört bir yanından yılın seçkin filmlerinden oluşan programlar ve sinemaseverlerin keşif merakını kamçılayacak etkinlikler hazırladıklarını söyledi. Festivallerin endüstriyel açıdan büyük önem taşıdığına dikkat çeken Köçer, Malatya Uluslararası Film Festivalinin özgün etkinlikleriyle de ülkemiz sinema kültürüne farklı bir zenginlik katacağını ifade etti. Bu yıl sinemaseverleri yeni ve sürpriz bölümlerle karşılayacaklarını hatırlatan Köçer, yurtiçi ve yurt dışından gelen konuklar kadar Malatyalıların da büyük ilgi gösterecekleri zengin bir içerik hazırladıklarını sözlerine ekledi.
Çalışmalarına yeni bir ekiple başlayan festival, doğu ile batının kesiştiği, kültürel ve tarihi güzellikleriyle yoğrulan Malatya’nın ruhuna uygun dopdolu bir seyirle beyaz perdeyi renklendirmeye hazırlanıyor.

Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem