Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan Van’a geldi

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Doktor Fatih Erbakan çeşitli ziyaretlerde bulunmak için Van’a geldi.

Van Haberleri 29.09.2021 20:26:51 0
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan Van’a geldi
Tarih: 01.01.0001 00:00

Van Ferit Melen Havalimanına indikten sonra konvoy halinde halkı selamlayarak il binasına gelen Erbakan, burada partililerle buluşup İl binasının açılışına katıldı. 
Açılış öncesi açıklamalarda bulunan Genel Başkan Erbakan, “Cenabı Allah bu buluşmamızı Van’da yapacağımız çalışmamızı ve programlarımızı ve Yeniden Refah Partimizin il teşkilat binamızın açılışını hayırlı ve mübarek eylesin. Her zaman ifade ettiğimiz gibi bu bölgedeki insanlar bin yıldır huzurun, barışın sembolü oldular. Bu bölge insanı asırlar boyunca dış güçlerin emperyalistlerin dünya Siyonizm’inin oyunlarını nasıl bozduysa önümüzde ki dönemde de bu içinde bulunduğumuz dönemde de şuuru ferasetiyle kardeşlik ruhuyla inşallah bu emperyalist ve ve Siyonistlerin oyununu da bozacaktır.” Dedi.
İl Başkanı Göksel Yağız da, “Bu mutlu ve kutsal yürüyüşümüzde bizi yalnız bırakmadığı için başkanımıza şükranlarımı sunuyorum. Memleketimizi şereflendirip teşriflerinden dolayı teşekkür ediyorum.” İfadelerini kullandı.  
Okunan dua sonrası kurdele kesimiyle beraber il binasının açılı gerçekleştirildi. İl binası açılışı sonrası il teşkilatıyla beraber görüşme yapan Erbakan ardından esnaf ziyaretine çıktı. İlk önce Cumhuriyet Caddesi esnafı, kahvaltıcılar sokağı esnafını ziyaret eden Erbakan ardından bir çay ocağında çay içip vatandaşlarla muhabbet etti. Erbakan daha sonra Van’ın tarihi peynirciler çarşısı esnafını ziyaret etti. 
Kaynak: Vangölü TV


iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/fK3DzCPNjAg" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen>
Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem