YAKA personeline kişisel gelişim eğitimi

Yaka Marketler Zinciri 9 Şubesinde çalışan 220 Personeline Kişisel Gelişim Eğitimi verdi. 

Van Haberleri 28.01.2020 12:51:54 0
YAKA personeline kişisel gelişim eğitimi
Tarih: 01.01.0001 00:00

Van’da Kısa bir süre önce Tüketim sektöründe 9 Şubesi ile Van halkının hizmetine başlayan Yaka Marketler Zinciri 220 Personeline Kişisel Gelişim, Müşteri Memnuniyeti ile ilgili eğitim düzenledi. 

Yaka Marketler Zinciri sadece indirimler ile değil müşteri memnuniyeti ve kalifiye personeli ile de kaliteyi yakalamak istiyor.  220 Personeline her ay düzenli eğitim verecek olan Yaka Marketler Zinciri kalifiyeli eleman yetiştirme noktasında da ivme yakalamak istiyor. Kişisel Gelişim Eğitmeni ve İnsan Kaynakları Uzmanı Deniz Uludogan öncülüğünde her ay düzenlenecek eğitimler ile personelin kişisel gelişimlerine katkı sağlamak adına daha iyi bir hizmet anlayışı ile eğitimlerin ilkini gerçekleştirdi. 

Kişisel Gelişim Eğitiminde kısa bir konuşma yapan Kişisel Gelişim Eğitmeni ve İnsan Kaynakları Uzmanı Deniz Uludogan, ‘’ Yaka Marketler Zinciri olarak personele çalışan bir birey olarak değil uzun vadede kariyer planları ile devam edecek başarılı birer birey olarak bakılmaktadır. Eğitimlerimiz bu doğrultuda yapılmaktadır. Buradaki amacımız, Şubelerimizde indirimlerin yanı sıra kalifiyeli personel yetiştirme ve müşteri memnuniyeti oluşturmaktır’’ dedi. 

Kişisel Gelişim Eğitiminde kısa bir konuşma yapan Yaka Marketler Zinciri Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Karaman, ‘’Bizler 9 Şubemizde çalışan 220 personelimiz ile büyük bir aileyiz. Sizlere kişisel gelişim konusunda çeşitli eğitimler vererek daha kaliteli bir yapıya sahip olmak istiyoruz. Bu doğrultuda yapacağımız eğitim çalışmaları hem sizlerin hemde müşterilerimizin daha kaliteli bir hizmete ulaşacağından eminim. Sizlerin kalifiyeli birer birey olması demek hizmetimizin daha kaliteli olması demektir. Hepinize çalışmalarınızda başarılar dilerim’’ dedi. 

Verilen Eğitim sonrası yapılan kısa konuşmaların ardından Kişisel Gelişim Eğitimi son buldu. 

Kaynak: Van Postası Gazetesi
 


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem