VOSİAD Başkanı Bozkurt: Kapıköy Sınır Kapısı’nın açılması için esnaf temsilcilerine TBMM'yi gösterdi

VOSİAD Başkanı Şemsettin Bozkurt, Kapıköy Sınır Kapısı’nın açılması için gerekli çabayı gösteremeyen esnaf temsilcilerine sitem etti.

Van Haberleri 10.01.2021 23:27:09 0
VOSİAD Başkanı Bozkurt: Kapıköy Sınır Kapısı’nın açılması için esnaf temsilcilerine TBMM'yi gösterdi
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

Bozkurt sosyal medya hesabında üç ayrı paylaşım yaparak sınır kapının açılması için muhatapların yapması gerekenleri belirtti.

“ESNAF TEMSİLCİLERİ BU İŞİ TWİTTER ÜZERİNDEN ÇÖZEMEZ”

Bozkurt yaptığı paylaşımda esnaf olarak kendilerinin açtığı tag kampanyasına esnaf temsilcilerinin katılması yerine çözümü mecliste araması gerektiğini belirterek, “Üyeleri olarak bizler “Kapıköy açılsın” diye, tag açıyor, tiwit atıyoruz. “Temsilcimiz olan Ticaret Odası”da bizim gibi tiwit atıyor “Kapıköy açılsın” diye. Bakın beyler; Bundan öte bir yol olmalı! İsterseniz ben size bir sır vereyim. Meclisin yolunu tanıyorsunuz herhalde!” ifadelerini kullandı.

“BU SORUNU BAKAN RUHSAR PEKCAN’A BİLDİRİN!”

Bozkurt devamında, “Van Milletvekililerinin odasını da bulursunuz artık! TOBB’un yolunu zaten biliyorsunuz. Hep birlikte Ticaret Bakanı Sn. Ruhsar Pekcan’dan randevu alın ve görüşün! “Lütfen Van’ın bu sıkıntısı var çözün!” deyin!” dedi.

“SAMİMİ OLUN!”

Bozkurt çözüm olarak önerilerini, “Eğer ki çözülmediyse, gelin esnafa çağrı yapın; “Van TSO Öncülüğünde” Tüm esnaflar olarak Ankara’ya yürüyelim. Olmadı; Ben Ticaret Odası Başkanı olsam, Türkiye’deki tüm sınır kapılar açık, benimki kapalı tutuluyorsa, ya o kapıyı açtırır ya da istifa ederdim. Samimi olun!” şeklinde ifade etti.

Kaynak: Van Postası Gazetesi
 


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem