Viento SPA, sosyal mesafeli hizmet veriyor

VAN’IN 5 YILDIZLI OTELLERİNDEN DOUBLETREE BY HİLTON VAN HOTEL BÜNYESİNDEKİ VİENTO SPA, KORONA VİRÜS PANDEMİSİNE KARŞI ALINAN ÖNLEMLER ÇERÇEVESİNDE HİZMETİNE DEVAM EDİYOR.

Van Haberleri 5.10.2020 12:37:03 0
Viento SPA, sosyal mesafeli hizmet veriyor
Tarih: 01.01.0001 00:00

Van’ın 5 yıldızlı otellerinden DoubleTree By Hilton Van Hotel bünyesindeki Viento SPA, korona virüs pandemisine karşı alınan önlemler çerçevesinde hizmetine devam ediyor.

2016 yılından bu yana otel bünyesinde hizmet veren Viento SPA salonu, korona virüs ile mücadele kapsamında bütün önlemlerini alarak hizmet vermeye devam ediyor. Konuyla ilgili açıklamada bulunan Viento SPA İşletmecisi Ferhat Acar, korona virüs pandemisinin özellikle turizm sektörünü derinden yaraladığını ifade etti. Eskiden günde 15-20 misafirin faydalandığı salonlardan şimdi ise 5-6 misafirin faydalandığını ifade eden Acar, “Korona virüs nedeniyle insanların bu tür ortamlara girmeye çekiniyor. Ancak bizler salonlarımızda sosyal mesafeden hijyene kadar gerekli tüm önlemleri almışız. Bu anlamda gerek havuz, gerek sauna gerek hamam olsun 4 kişilik gruplar halinde misafirlerimizi alıyoruz. Ayrıca salonlarımızı her yarım saatten sonra 15 dakika boyunca dezenfekte edip ondan sonra tekrar misafirleri alıyoruz. Bizler misafirlerimizin sağlığını ön planda tutarak gerekli tüm önlemlerimizi alıyoruz” dedi.

Viento SPA’nın sabah 07.00 ila akşam 22.00 arasında hizmet verdiğini belirten Acar, “İçerisinde Türk hamamı, buhar banyosu, sauna, fitness, kapalı havuz, dinlenme bölümü, profesyonel masaj ve terapi seçenekleriyle Vanlılara hizmet vermeye devam eden Viento SPA, deneyimli kadrosuyla da göz kamaştırıyor. Özellikle sağlık merkezinin olmazsa olmazı hijyen konusuna çok önem vermekteyiz. Hijyen konusunda özel eğitimden geçen personelimiz, halkımıza hizmetin en iyisini sunmaya çalışıyor. Bu çerçevede misafirlerimiz gönül rahatlığıyla salonlarımızdan faydalanabilirler” ifadelerini kullandı.


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem