VATSO Derneği Başkanı Zahir Kandaşoğlu'ndan Kurban Bayramı mesajı

Van Ticaret ve Sanayi İş Dünyası Derneği (VATSO) Başkanı ve Doğu Şirketler Grubu Başkanı Zahir Kandaşoğlu, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Kandaşoğlu, Bayramın bütün inanlara huzur, refah ve güzellik getirme

Van Haberleri 30.07.2020 22:35:14 0
VATSO Derneği Başkanı Zahir Kandaşoğlu'ndan Kurban Bayramı mesajı
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

Van Ticaret ve Sanayi İş Dünyası Derneği (VATSO) Başkanı ve Doğu Şirketler Grubu Başkanı Zahir Kandaşoğlu, bayramlarda yaşanan güzellikleri her gün hep birlikte yaşayabilmenin gayreti içerisinde olunması gerektiğini söyledi.

“BAYRAMIN BÜTÜN İNANANLARA HUZUR, REFAH VE GÜZELLİKLER GETİRMESİNİ DİLİYORUM”
Tüm Vanlıların Kurban Bayramı’nı kalbi duygularla kutlayan VATSO Başkanı Kandaşoğlu, "Bir bayrama daha kavuşmanın sevinci içerisindeyiz. Bu sevinci en güzel yaşayanlar, gönül kazanan, yardımlaşan ve kardeşçe birbirine sarılanlardır. Bayramın bütün inananlara huzur, refah ve güzellikler getirmesini diliyorum. Hoşgörü, sevgi, kardeşlik ve insan onuruna yakışan ne kadar güzel duygu varsa hepsinin en yoğun bir şekilde yüreklere dolduğu bu özel günler dilerim daim olur. Bayramlarda yaşanan güzellikleri her gün hep birlikte yaşayabilmenin gayreti içerisinde olmalıyız. Kurban Bayramının, Van’ımıza, milletimize, İslam âlemine ve bütün insanlığa mutluluk ve huzur getirmesini temenni ediyorum. Bayramımız kutlu olsun" diye konuştu. 

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem