VASKİ’nin çalışmalarına mahalle halkından kazma kürekli destek

VAN SU VE KANALİZASYON İDARESİ (VASKİ) GENEL MÜDÜRLÜĞÜ, YILLARDIR İÇME SUYU SIKINTISI YAŞAYAN BAHÇESARAY İLÇESİ ULUBEYLİ MAHALLESİ’NDE BAŞLATTIĞI ÇALIŞMALARA VATANDAŞLAR DA KAZMA KÜREKLE DESTEK VERİYOR.

Van Haberleri 7.07.2020 13:09:04 0
VASKİ’nin çalışmalarına mahalle halkından kazma kürekli destek
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 07.07.2020 13:09

Van Su ve Kanalizasyon İdaresi (VASKİ) Genel Müdürlüğü, yıllardır içme suyu sıkıntısı yaşayan Bahçesaray ilçesi Ulubeyli Mahallesi’nde başlattığı çalışmalara vatandaşlar da kazma kürekle destek veriyor.

VASKİ yeni hizmet programı çerçevesinde birçok yerleşim birimine yeni su hattı çekme çalışmalarını sürdürüyor. İçme suyu sıkıntısı yaşayan Bahçesaray’ın Ulubeyli Mahallesi için harekete geçen ekipler, bin 200 metrelik bir hat çalışması başlattı. Zorlu Bahçesaray coğrafyasında çalışmalarını sürdüren ekipler, zaman zaman engebeli arazilerde sıkıntı yaşayınca mahalle halkı da gönüllü olarak çalışmalara destek verdi. Kepçe ve iş makinelerinin giremediği bölgelerde mahalleliler ve VASKİ ekipleri zorlukları sırt sırta vererek bir bir geçti. Ekipler tarafından başlatılan çalışma ile yıllardır su sıkıntı yaşayan mahalleli kısa süre içinde evlerinde içme suyuna kavuşacak.

Yıllardır mahalle olarak su sıkıntısı yaşadıklarını belirten Mahalle Muhtarı Senal Karahan, “Sıkıntımızı yıllardır dile getirmemize rağmen bugüne kadar bir çözüm bulunamamıştı. Çok şükür devletimizin yardımlarıyla bu sıkıntımız artık çözülüyor. Mahalle olarak zorlu bir coğrafyadayız. Bizde bunun farkında olarak ekiplere elimizden geldiğince yardımcı oluyoruz. Ekiplerin iş makineleriyle çalışamadığı alanlarda birlikte el ele verip su hattını döşüyoruz. Çalışmalarından dolayı başta VASKİ Genel Müdürü Ülker Cem Kaplan olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Iğdır FK - Çorum FK maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 0 - Çorum FK: 2


Van Spor

Vali Taşolar tribünde taraftarlarla omuz omuza tezahürat yaptı


Van Spor

Furkan Akar: "Hedefim ülkemi en iyi şekilde temsil etmek""


Van Spor

Turgut Özal Gençlik Merkezi’nin temeli atıldı


Van Spor

Elazığspor’da hazırlıklar başlıyor


Van Spor

Şampiyon taekwondocular ödüllendirildi


Van Spor

Hakemler iftar yemeğinde buluştu


Van Spor

Atatürk Üniversitesi sporcularından dünya arenasında çifte gurur


Van Spor

Milli sporcu Furkan Akar çiçeklerle karşılandı


Van Spor

Elazığspor’da 3 gün izin


Van Spor

Elazığ, trıatlonda yeni bir döneme ev sahipliği yaptı


Van Spor

Ardahan Kura Kadın Futbol Takım’ının yeni başkanı Songül Çelik oldu


Van Spor

Süphan Dağı tırmanışına tipi ve kar engeli


Van Spor

Kars’ta "Kadınlar Satranç İl Birinciliği Turnuvası" tamamlandı


Van Spor

Beşiktaş, Gençlerbirliği'ni 2-0 Mağlup Etti: Orkun Kökçü ve Olaitan Farkı Yarattı


Van Spor

Elazığspor son 5 maçından 13 puan çıkardı


Van Spor

Erzurumspor FK - Hatayspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 3 - Hatayspor: 0


Van Spor

Kopspor maçı ertelendi


Van Spor

Bitlisli taekwondocu Nurcihan Ekinci’nin hedefi 2032 Paralimpik Oyunları


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ