Vanspor’dan şampiyonluk kutlaması

Van Büyükşehir Belediyspor Yönetim Kurulu Başkanı Servet Yenitürk, şampiyonluğu ve TFF 2. Lig'e yükselme sevincini paylaşmak için 01 Haziran 2019 Cumartesi günü iftardan sonra Van Şehir Stadyumu'nda büyük bir kutlama yapacaklar?

Van Haberleri 27.05.2019 00:01:54 0
Vanspor’dan şampiyonluk kutlaması
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL / Ziya Türk'ün Haberi

Van Büyükşehir Belediyspor Yönetim Kurulu Başkanı Servet Yenitürk, şampiyonluğu ve TFF 2. Lig'e yükselme sevincini paylaşmak için 01 Haziran 2019 Cumartesi günü iftardan sonra Van Şehir Stadyumu'nda büyük bir kutlama yapacaklarını söyledi.

24 Mayıs 2019 Cuma günü saat 16.00’da Ankara Eryaman Stadyumu’nda, Esenler Erokspor ile TFF 3. Lig Play-Off karşılaşmasında rakibini 2-1 yenen Büyükşehir Belediye Vanspor, TFF 2. Lige yükseldi. 

Vanspror’un başarısı Van’da büyük bir sevinç yaşattı. Vanlı taraftarlar sokaklarda sevinç gösterileri yaptı. Van’daki tüm kesimleri başarılı bir takımın etrafında buluşturan Vanspor, sevincini Vanlılar ile paylaşacak. 

01 HAZİRAN 2019 CUMARTESİ GÜNÜ ZAFER KUTLAMASI OLACAK
01 Haziran 2019 Cumartesi akşam yapılacak olan kutlamalara herkesi davet eden Van Büyükşehir Belediyespor Yönetim Kurulu Başkanı Servet Yenitürk, Van Postası Gazetesi’ne yaptığı açıklamada, “01 Haziran 2019 Cumartesi günü iftardan sonra Vanspor tesislerinde taraftarlarımızla buluşacağız. Oradan çok sayıda otobüs ve otomobilin yer aldığı konvoy ile hareket ederek, Futbolcularımız bize her şartta desteğini esirgemeyen sevgili Vanlı hemşerilerimizi selamlayacak. Yerel sanatçılarımız konser vererek zafer sevincimizi halkımızla paylaşmamıza katkı sağlayacak” dedi. 

TFF 2. LİGDE HEDEF 1. LİGE ÇIKMAK
Amaçlarının vakit kaybetmeden TFF 2. Lig'de de başarılı bir sezon geçirmek olduğunu söyleyen Servet Yenitürk, “Kutlamalardan sonra Vanspor’un TFF 2. Lig'de başarılı olması ve  TFF 1. Lig’e çıkma hedefine ulaştırabilmenin çalışmalarına başlayacağız. İyi bir takım yapılanması, doğru transferler ve aktif bir yönetim sergileyeceğiz. Taraftarımızın ve iş dünyamızın desteği ile birlikte bu sezonda olduğu gibi gelecek sezonda da başarıyı yakalayacağımıza inanıyorum” dedi.

Vanspor’un TFF 2 Lig’e yükselmesi nedeniyle Van Şehir Stadyumu'nda  yapılacak olan kutlama programı sırasında taraftarların çarşı esnafını ve halkı rahatsız etmeden Cumhuriyet caddesinde yürüyüş yapması da bekleniyor.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem