Vanspor tesisleri kiraya veriliyor

Van Büyükşehir Belediyesi’ne ait 9 adet işyeri kiraya verilecek. Bu kapsamda Tuşba ilçesinde bulunan ve Vanspor’un çalışmalarını yürüttüğü Şahabettin Özarslaner Spor Tesisleri de kiraya verilecek.

Van Haberleri 29.07.2020 22:19:27 0
Vanspor tesisleri kiraya veriliyor
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

Van Büyükşehir Belediyesi Emlak ve İstimlak Daire Başkanlığı, Van ve Erciş’te 9 adet işyerini kiraya verecek. Kiraya verilecek olan işyerlerinin arasında Vanspor’un çalışmalarını yürüttüğü Şahabettin Özarslaner Spor Tesisleri de bulunuyor. Tesis 36 aylığına kiraya verilecek.

Mülkiyetleri Van Büyükşehir Belediyesi’ne ait olan ve muhtelif yerlerde bulunan 9 adet İşyeri 2886 sayılı Devlet İhale Kanunun 45. maddesi doğrultusundan 3 yıllığına kiraya verilecek. Van Büyükşehir Belediyesi Emlak ve İstimlak Daire Başkanlığı, Erciş Şehirler Arası Otobüs Terminali’nde 3 adet bilet satış yazıhanesi, 2 büfe, 1 kuaför dükkânını, Tuşba ilçesinde bulunan ve Vanspor’un çalışmalarını yürüttüğü Şahabettin Özarslaner Spor Tesisleri, İpekyolu İlçesi Eski Özalp Durağında ise 2 adet işyerini 36 aylığına kiraya verecek.

12 Ağustos 2020 tarihinde Van Büyükşehir Belediyesi Encümen toplantı salonunda gerçekleştirilecek olan ihale ile 9 adet iş yeri yeni sahiplerine kiralanacak. Şahabettin Özarslaner Spor Tesisleri için 36 aylığına geçici teminat miktarı 1 milyon 296 bin TL olarak belirlendi. 

Bilet Satış Ofisi olarak kiralanacak dükkânların ihalesine katılacaklar için Ulaştırma Bakanlığı Kara Ulaştırması Genel Müdürlüğü’nden alınmış olan noter onaylı D1 veya B1 yâda F türü Yetki Belgesinden herhangi birinin aslı veya idarece onaylanmış sureti ya da internet üzerinden alınmış barkotlu belgenin aslı şartı aranıyor. 

Vanspor’un çalışmalarını yürüttüğü Şahabettin Özarslaner Spor Tesisleri’nin kime kiralanacağı önümüzdeki günlerde belli olacak.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem