Vanspor Teknik Direktörü Serhat Gülpınar: Kimse Vanspor’u sahiplenmiyor

Vanspor Futbol Kulübü Teknik Direktörü Serhat Gülpınar, Pazar günü deplasmanda karşılaşacakları Bayburt Özel İdarespor karşısında hedeflerinin 3 puan olduğunu söyledi. Vanspor’un ekonomik anlamda zor günler geçirdiğini belirten Gü

Van Haberleri 26.11.2020 21:40:22 0
Vanspor Teknik Direktörü Serhat Gülpınar: Kimse Vanspor’u sahiplenmiyor
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

Pazar günkü Bayburt Özel İdarespor maçına iyi hazırlandıklarını ve fiziksel anlamda iyi durumda olduklarını belirten Teknik Direktör Serhat Gülpınar, Bayburt Özel İdarespor karşısında galip gelmeleri halinde haftanın en karlı takımı olacaklarını söyledi.

Fiziki şartların zor olacağı bir maça çıkacaklarını belirten Teknik Direktör Serhat Gülpınar, şartlar ne olursa olsun, rakibin durumu ne olursa olsun kazanmaya gideceklerini vurguladı. Vanspor’daki maddi sıkıntıların can sıktığını belirten Gülpınar, Vanlıları Vanspor’a sahip çıkmaya davet etti.

Vanspor’un bu kentin takımı olduğunu söyleyen Gülpınar, teknik heyet ve futbolcuların geçici olduğunu ama Vanspor’un hep kalıcı olduğunu belirtti. Vanspor’un üst ligleri hak ettiğini belirten Gülpınar, maddi sorunları çözmeleri halinde önlerinin açık olduğunu söyledi. 

“3 PUANLA ÇIKTIĞIMIZ ZAMAN HAFTANIN EN KARLI TAKIMI BİZ OLURUZ DİYE DÜŞÜNÜYORUM”

Bayburt Özel İdarespor maçında hedeflerinin 3 puan olduğunu belirten Gülpınar, “Bayburt Özel İdarespor maçına iyi hazırlandık. Fiziksel anlamda çok şükür iyiyiz. Maça hazırız. Bayburt Özel İdarespor iki maçtır oynamıyor. Fiziki şartların da bizi zorlayacağı bir maç olacak. Hava muhtemelen soğuk olacak ve zemin çok iyi olmayacak. Ama şartlar ne olursa olsun, rakibin durumu ne olursa olsun biz sonuçta kazanmaya gidiyoruz. İnşallah buradan 3 puanla dönebilirsek bizim için çok iyi olacak. Konum anlamında iyi bir yere geleceğiz. Çünkü bu hafta Turgutlu ile Eyüp oynuyor. Biz buradan 3 puanla çıktığımız zaman haftanın en karlı takımı oluruz diye düşünüyorum. Rakibin durumundan ziyade bizim ne oynayacağımız, ne yapacağımız önemli. Kazanma anlamında, mücadele anlamında maçı kazanmak için her şeyi yapacağız” dedi.

“KİMSE VANSPOR’U SAHİPLENMİYOR”

Vanspor’daki maddi sıkıntılara değinen Gülpınar, “Tabi bazı maddi konulardaki sıkıntılar canımızı sıkıyor. Kulübe destek olunmaması yada dışarıdan hiçbir katkının olmaması işin açıkçası bizi üzüyor. Kimse Vanspor’u sahiplenmiyor. Kimse bu takıma yardım etmiyor. Bu takım sonuçta Van’ın takımı, Vanlıların takımı. Kimsenin takımı değil. Ama maalesef takım kendi haline bırakılmış. Başkan kendi imkanlarıyla ne yaparsa yapmaya çalışıyor ama dışarıdan bir kuruş destek yok. Maddi anlamda baya bir sıkıntı çekiyoruz. Onları da çözersek inşallah önümüz açık. Bu sorunları çözmemiz lazım. Şuana kadar somut bir şey yok” diye konuştu. 

“BU TAKIM VAN ŞEHRİNİN TAKIMI”

Vanlıların takımlarına sahip çıkması gerektiğini vurgulayan Gülpınar, “Buradaki insanlardan bu takıma destek olmaları konusunda beklentimiz var. Van şehrinin, Van halkının takımına sahip çıkmasından bahsediyorum. Ama maalesef şuana kadar böyle bir şey yok. İnşallah bundan sonra görürüz diye ümit ediyorum. Bu takım Van şehrinin takımı. Bu takım yarın PTT’ye çıkarsa, Süper Lig’e çıkarsa, buraya Galatasaray’ı, Fenerbahçe’yi getirirse kötümü olur? Vanspor’un maçları ulusal TV’lerde verilirse kötümü olur? Bu şehir bunu hak eden bir şehir. Ama maalesef bir sahipsizlik var. Bu takıma da yazık oluyor, şehre de yazık oluyor. Bu takım sizlerin takımı. Bugün biz varız yarın yokuz. Yada bu futbolcular bugün var yarın yok. Ama bu takım sonuçta Allah nasip ederse hep olacaktır. Hep en iyi yerde olmayı hak eden bir takım. Vanspor hep en iyi yerlerde olsun istiyoruz. İnşallah Vanlılar takımlarına sahip çıkar” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Van Postası Gazetesi
 


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem