Vanspor Teknik Direktörü Gülpınar: Hiçbir maç kolay değil

Vanspor Futbol Kulübü Teknik Direktörü Serhat Gülpınar, Çarşamba günü deplasmanda karşılaşacakları ligin son sırasındaki Kardemir Karabükspor maçını değerlendirerek, hiçbir maçın kolay olmadığını söyledi.

Van Haberleri 7.12.2020 20:14:19 0
Vanspor Teknik Direktörü Gülpınar: Hiçbir maç kolay değil
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

Geçtiğimiz hafta babasının rahatsızlığından dolayı Serik Belediyespor karşısında takımın başında yer alamayan Vanspor Futbol Kulübü Teknik Direktörü Serhat Gülpınar, Çarşamba günü deplasmanda karşılaşacakları Kardemir Karabükspor karşısında iyi bir oyun ortaya koymak istediklerini ifade etti.

Grupta rakiplerin birbirinden çok farkının olmadığını belirten Teknik Direktör Gülpınar, takımının son haftalarda iyi bir oyun ortaya koyduğunu söyledi. 

“BU LİGDE HİÇBİR MAÇ KOLAY DEĞİL”

Zor bir maçın kendilerini beklediğini belirten Gülpınar, “Kardemir Karabük’ün son haftada deplasmanda aldığı bir beraberlik var. Dirençli ve genç bir takımları var. Koşan ve mücadele eden futbolcuları var. Zor bir maç bizi bekliyor. Bu ligde hiçbir maç kolay değil. Rakiplerin birbirinden çok farkı yok. İyi konsantre olmamız gereken bir maç. Serik Belediyespor karşısında ortaya koyduğumuz güzel futbolun sonucunu alamadık. Genel anlamda Serik karşısında iyi bir oyun ortaya koyduk. Güzel oyunumuzu devam ettirmek istiyoruz. Maçlarımızı kazanıp rakiplerimizin kaybetmesini bekleyeceğiz. Devre arasına kadar toplayabildiğimiz kadar puan toplayacağız. Serik karşısında ikinci golü çok kötü yedik. Süre olmuş olsaydı yine maçı çevirebilirdik. Futbolun içinde böyle şeyler var. Olmadı mı olmuyor. Nasıl Sakarya karşısında son dakikada atıp kazabildiysek, böyle de son dakikalarda bir tane yiyip berabere de kalabiliyorsunuz. Önemli olan iyi oyun oynamak. İzleyenlere bizim takımla alakalı doğru mesajları verebilmek önemli. Serik karşısında da arkadaşlarımız onu verdiler. İnşallah bu oyunun devamı gelir” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Van Postası Gazetesi
 


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem