Vanspor- Sakaryaspor maçı ne zaman, saat kaçta, canlı yayınlanacak mı, hangi kanalda

2. Lig Kırmızı Grup'ta 5. Hafta maçlarının heyecanı Vanspor- Sakaryaspor karşılaşması ile devam ediyor. Çarşamba günü saat 14.30'da oynanacak maçın detayları haberimizde.

Van Haberleri 12.10.2020 18:37:04 0
Vanspor- Sakaryaspor maçı ne zaman, saat kaçta, canlı yayınlanacak mı, hangi kanalda
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Vanspor Çarşamba günü kendi sahasında Sakaryaspor ile karşı karşıya gelecek. Vanspor’da sezon başında yaptığı transferlerle gündeme gelen Sakaryaspor karşısında hedef 3 puan. Geçtiğimiz gün teknik direktör değişikliğine giden Vanspor bu maçta çıkış yapmak istiyor.

Vanspor bu sezon oynadığı 4 maçta 2 beraberlik, 1 galibiyet ve 1 mağlubiyet alarak 5 puan toplarken, Sakaryaspor 4 maçta 1 galibiyet, 3 beraberlik aldı. Sakaryaspor’un puanı ize 6.

Peki, Çarşamba günü oynanacak olan Vanspor, Sakaryaspor maçı saat kaçta? Hangi Kanalda? Maç canlı yayınlanacak mı?

VANSPOR- SAKARYASPOR MAÇI NE ZAMAN? SAAT KAÇTA?

2. Lig Kırmızı Grupta 5. Hafta maçları Çarşamba günü oynanacak. Maç Çarşamba günü saat 14.30’da Van Atatürk Şehir Stadyumu’nda başlayacak.

MAÇIN HAKEMLERİ KİMLER?

Vanspor açısından önemli olan maçı Hüseyin Görkberk Arslan, Arda Darcan, Ahmet Oğuz Yılmaz ve Şevket Teker hakem dörtlüsü yönetecek.

MAÇ HANGİ KANALDA? CANLI YAYINLANACAK MI?

Vanspor’un mutlak 3 puan hedeflediği maç hangi kanalda? Maç canlı yayınlanacak mı? Bu yıl 2. Lig’e sponsor olan Mislicom tarafından maçlar canlı olarak yayınlanıyor. Vanspor ve Sakaryaspor maçının Mislicom tarafından canlı olarak yayınlanması bekleniyor.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem