Vanspor Kulüp Başkanı Seyithan İzsiz istifa etti! 

Van Spor Futbol Kulübü (FK) Başkanı Seyithan İzsiz, Sarıyer Spor maçı sonrası taraftarlara istifa sinyali verirken, akşam saatlerinde basın mensuplarıyla bir araya gelerek istifa ettiğini açıkladı. 

Van Haberleri 7.11.2021 00:46:03 0
Vanspor Kulüp Başkanı Seyithan İzsiz istifa etti! 
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL
Sarıyer maçı sonrası Vanspor taraftarlarına seslenen Başkan Seyithan İzsiz, "Van'a kalbimi bıraktım Allah'a ısmarladık" söylemleriyle istifa sinyali verirken, düzenlen toplantıda kentteki yerel ve ulusal basınla bir araya gelerek istifa söylentilerini doğruladı. 
 Başkan İzsiz istifa ile ilgili yaptığı açıklamada, “Son olarak hakkımı helal ediyorum ve sizinde marifetinizle tüm hemşerilerimde haklarını helal etmelerini istiyorum. Mehmet Avcı bey as başkanımız, diğer kardeşlerimle birlikte inşallah yönetimimize kaldığı yerden devam edecektir.  Bu akşam Vanspor Futbol Kulübünden istifa ediyorum. Dolaysıyla başta tüm kardeşlerim halklarını bana helal etsinler. Van spor Fk bundan sonra kaldığı yerden Mehmet Avcı As başkanımla devam edecektir. Ben bu hususta bir kardeşleri olarak her zaman yanlarında olacağım ve maçlarada elimden geldiği kadar da katılmaya devam edeceğim. Son olarak sizleri tanımaktan, aynı sofrada oturmaktan, aynı havayı teneffüs etmekten çok büyük keyif aldım. Sizleri tanıdığıma çok sevindim, siz bana hakkınızı helal edin benim size sonuna kadar helaldir” dedi. 
Kaynak: Van Postası Gazetesi


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem