Vanspor evinde Uşakspor’a takıldı

Vanspor konuk ettiği Uşakspor'a 2-1 yenilerek, mağlup oldu. Vanspor, yenildiği maçta 3 puan ve yenilmezlik unvanını kaybetti.

Van Haberleri 10.10.2019 14:19:42 0
Vanspor evinde Uşakspor’a takıldı
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

İlk yarıda iyi bir futbol ortaya koyan fakat ikinci yarıda kötü bir senaryo çizen Vanspor, Uşakspor'a evinde 2-1 mağlup oldu. Vanspor'un devam eden yenilmezlik serisi de bu mağlubiyetle son buldu. 
 
Vanspor ligin 7'nci haftasında saha ve seyircisi karşısında Uşakspor'u konuk etti. Kırmızı Siyahlılar özellikle ikinci yarıda ortaya koyduğu kötü performansı ile maçı 2-1 kaybederek taraftarını üzdü. Vanspor bu mağlubiyetle 16 puanda kalırken, Uşakspor puanını 10'a yükseltti. Vanspor'un tek golü Oktay Aydin'den gelirken, Uşakspor'un gollerini Kadir Ari ve Feyyaz Aydil kaydetti.
 
Vanspor sahaya; Salih Şenbaş, Serdar Cansu, Yakup Demir, Samet Cantürk, Barış Gök, Sefa Küpeli, Barış Sağır, Oktay Aydin, Mehmet Sıddık İstemi, Batuhan Er ve Tunç Murat Behram onbiri ile çıktı.
 
Uşakspor ise sahaya; Ersin Aydın, Oğuzhan Yacızı, Berkay Özer, Berat Çetinkaya, Alpay Koldaş, Seçkin Getbay, Abdullah Balıkçı, Ali Say, İbrahim Şirin, Kadir Ari ve Ömer Akyörük onbiri ile çıktı.
 
Bilal Köseoğlu, Bülent Uludoğan, Yakup Bulut ve Gökhan Özbulut hakem dörtlüsünün yönettiği karşılaşma saat 14.00'da Van Atatürk Şehir Stadyumu'nda başladı.
 

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem