Vanspor başkanını yine seçemedi

Vanspor Futbol Kulübü’nde 08 Ağustos’ta yeterli çoğunluk sağlanmadığı için bugüne ertelenen kongrede yeni başkan seçimi yapılamadı. Başkan Adayı Murat Çevik Vanspor’un mali durumuna itiraz ederek söz almak istedi. Söz hakkı veri

Van Haberleri 15.08.2020 17:52:26 0
Vanspor başkanını yine seçemedi
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

Van Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı salonun yapılan Vanspor Futbol Kulübü olağan kongresine 84 delege katılım sağladı. Divan heyetinin seçilmesinden sonra Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Daha sonra genel kurulda yönetim kurulu faaliyet raporu, mali rapor, denetim ve disiplin raporları okundu. 

Başkan adayı Murat Çevik, mali rapora itiraz ederek söz hakkı almak istedi. Çevik, divan heyetinin tüzüğe göre seçilmediğini ve Vanspor’un mali raporunda sıkıntıların olduğunu iddia ederek söz hakkı istedi. Divan heyeti tarafından kendisine söz hakkı verilmeyen Murat Çevik ve yönetimi salonu terk etti.

Başkan adayı Ali Süer de Servet Yenitürk ile görüşmeden sonra adaylığının devam ettiğini ancak kongreye katılmayacağını açıklamıştı.

Divan heyeti daha sonra Yönetim Kurulu, Denetim Kurul ve Disiplin Kurulu seçimine geçti. Yapılan itiraz üzerine Başkan Adayı Turgut Lenk’in sunduğu yönetim kurulu listesinde bulunan kişilerin Vanspor Futbol Kulübü’ne üye olmadıklarından dolayı liste divan heyeti tarafından kabul görmedi. Diğer başkan adaylarının da salonda olmamasından dolayı Vanspor’a yeni başkan seçilemedi.

Vanspor Futbol Kulübü’nün akıbetinin ne olacağı önümüzdeki günlerde belli olacak.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem