Vanspor Başkanı Yenitürk; Hedefimiz şampiyonluk

Vanspor Futbol Kulübü Başkanı Servet Yenitürk, Karacabey Belediyespor maçını değerlendirerek, 6 puan değerinde 3 puan aldıklarını söyledi.

Van Haberleri 22.10.2020 20:05:19 0
Vanspor Başkanı Yenitürk; Hedefimiz şampiyonluk
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Vanspor, Çarşamba günü deplasmanda Karacabey Belediyespor’u 1-0 mağlup ederek taraftarını sevindirdi.

Karacabey Belediyespor maçını değerlendiren Vanspor Kulüp Başkanı Servet Yenitürk, bir hedeflerinin olduğunu ve bu hedef doğrultusunda mücadele ettiklerini ifade etti. Başkan Yenitürk, bu sezon şampiyon olarak 1. Lig’e çıkmak istediklerini söyledi.

Karacabey Belediyespor karşısında güzel bir futbol ortaya koyduklarını ifade eden Başkan Yenitürk, hoca değişikliğinin takıma fayda sağladığını belirtti.

“TAKIMIMIZDA YAVAŞ YAVAŞ OTURUYOR“

Van Postası Gazetesi’ne özel açıklamalarda bulunan Başkan Yenitürk, “Bizim açımızdan güzel bir maç oldu. Futbolcularımızda iyi mücadele etti. Güzel bir futbol sergileyerek 6 puan değerinde 3 puan aldık. Bu şekilde inşallah yolumuza devam edeceğiz. Hocamızda takımımızı iyi hazırlıyor. Oyuncu değişikliklerini zamanında ve yerinde yapıyor. Oyundan düşen oyuncuları anında tespit ederek yerine yeni oyuncular alıyor. Kendisinden memnunuz. Hoca değişikliği takımımıza faydalı oldu. Takımımızda yavaş yavaş oturuyor. Futbolcular birbirlerine alışmaya başladı. İnşallah bu şekilde galibiyetlerle yolumuza devam ederiz” dedi.

“TAKIMIMIZ DAHA İYİ OLACAK”

Bu hafta rakiplerinin de puan kaybetmesinin kendilerine yaradığını söyleyen Başkan Yenitürk, “Bu hafta üst sıralardaki rakiplerimizin de mağlup olması bize yaradı. Liderle aramızdaki puan farkını 4’e indirdik. Karacabey Belediyespor maçı bizim için 6 puan değerinde bir maçtı. Bu galibiyet takımımıza büyük bir moral verdi. Bizler için de iyi oldu. Kuralar çekildiği günden sonra söyledik. Bizde bu yarışta varız. İnşallah sezon sonu şampiyonluğu hedefliyoruz. Biz hedefimiz var ve bu hedefe ulaşmak için elimizden geleni yapıyoruz. Bu doğrultuda transferler yaptı. İsabetli transferler yapmaya çalıştık. İnşallah bu sezon 1. Lig’e çıkarız. Taraftarlarımız, Van halkı sabretsinler. İnşallah takımımız daha iyi olacak. Karacabey Belediyespor karşısındaki galibiyetimizi de Van halkına hediye ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem