Vanlılar Türk dizileri hakkında ne düşünüyor?

Günümüz toplumunda televizyon, günlük yaşamımızın büyük bir parçası haline geldi. Birçok insan ortalama olarak 3 saatten fazla zamanını televizyon başında geçirmekte.

Van Haberleri 5.10.2021 15:43:52 0
Vanlılar Türk dizileri hakkında ne düşünüyor?
Tarih: 01.01.0001 00:00

 Kimi gündemi takip etmek için kullanır kimi ise dizi izler. Peki, bu dizilerin insanlar üzerinde olumlu ve olumsuz yönleri var mı? Bizler Vangölü TV ekibi olarak Van halkına sorduk işte onlardan aldığımız cevaplar…
İsmini vermek istemeyen vatandaş: Fazla izlemiyorum bazen evde mecbur  izliyorum. Özellikle komik olanları tercih ediyoruz. Ama toplumu oyaladığını düşünüyorum. İnsanlar ne yapsın kitap veya dergi okuma alışkanlığı yok bu yüzden dizi izlemeyi tercih ediyor.  Ama dizler daha kaliteli olabilir.
İsmini vermek istemeyen vatandaş: Yerli dizilerin genellikle konusu aşk oluyor leyla ile mecnun konusuna benzetilmiş gibi. Sürekli bu konu üzerinden gidiliyor. Kavga ve şiddet içerikli oluyor. Ahlaki yönden toplumu çok etkiliyor. Telefon ve televizyonda çıkan diziler yüzünden bizden küçük çocuklar bize ve bizden büyüklere saygısızlık yapıyor.
İsmini vermek istemeyen vatandaş: Diziler ahlaki yönünden dolayı toplumu olumsuz etkiliyor. Yayınlanmaması gereken kötü şeyler yayınlanıyor.  Bazen ailece televizyon izlediğimizde olumsuz şeyler olduğunda kardeşlerim görmesin diye hemen kanalı değiştiriyoruz.
İsmini vermek istemeyen vatandaş: Türk dizileri hakkında hiç iyi düşünmüyorum. Yayınlanmasa çok iyi olur nedeni ise ailelere kötü örnek oluyor.
Kaynak: Vangölü TV


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem