Vanlılar "Bu valide çok iş var" dedi

Van Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü tarafından ikincisi düzenlenen 'Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliği' renkli görüntülere sahne oldu.

Van Haberleri 28.10.2019 10:22:28 0
Vanlılar "Bu valide çok iş var" dedi
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

Van Kalesi önünde düzenlenen şenliğe Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, AK Parti Van Milletvekili İrfan Kartal, Vali Yardımcısı Ferhat Atar, Kültür ve Turizm İl Müdürü Muzaffer Aktuğ, kamu kurum ve kuruluş amirleri, öğretmen, öğrenci ve vatandaşlar katıldı.

Van kedisi, Van Gölü canavarı ve inci kefali maskotlarının yer aldığı şenlikte, çocuklar tarafından oynanan birdirbir, güvercin taklası, halat çekme, milav, fırfıra, yağ satarım bal satarım, yakan top, dokuz taş, uzun eşek, halat çekme, misket ve uçurtma oyunlarına Vali Bilmez başta olmak üzere protokolün de dâhil olması güzel görüntüler oluşturdu.

Konuyla ilgili bir açıklamada bulunan Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, Valiliğimiz himayesinde Kültür ve Turizm İl Müdürlüğünün organizesiyle düzenlenen 2. Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliğinde çocuklarımızla bir araya geldik. Birbirinden farklı oyunlar sergilenen şenlikte çocuklarımızın oyunlarına katılarak heyecanlarına ve eğlencelerine ortak olduk.“ dedi. 

Her hafta farklı etkinlik ve ziyaretlerle çocukların yüzünü güldüren Vali Bilmez, için vatandaş bu valide çok iş var dedirtti. Van valisi Bilmez, çalışmalarıyla Vatandaşa Van’ın değerli bir valisi var dedirtti.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem