Vanlılar 15 Temmuz anısına şehitler için pedal çevirecek

Van Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 15 Temmuz Şehitleri için bisiklet turu düzenleniyor.

Van Haberleri 12.07.2020 11:24:22 0
Vanlılar 15 Temmuz anısına şehitler için pedal çevirecek
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

Van Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün organize ettiği ‘Şehitlerimiz Anısına Pedalla’ bisiklet etkinliği 13 Temmuz Pazartesi günü gerçekleştirilecek.

Pazartesi günü saat 10.00’da Beşyol Valilik önünden başlayacak olan bisiklet etkinliği, İskele 15 Temmuz Parkı’na kadar devam edecek. Daha sonra burada yapılacak programda 15 Temmuz Şehitleri dualarla anılacak.

15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ VAN’DA ANILACAK
Konuyla ilgili Van Postası Gazetesi’ne özel açıklamalarda bulunan Van Gençlik ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç, tüm Vanlıları etkinliğe beklediklerini belirterek, “Van Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak 15 Temmuz Şehitlerini Anma Etkinlikleri kapsamında 13 Temmuz 2020 tarihinde Bisiklet İl Temsilciliğimiz ile birlikte “15 Temmuz Şehitleri Anısına Pedalla” başlığı ile bisiklet etkinliği gerçekleştireceğiz. 13 -14 Temmuz tarihleri arasında Masa Tenisi il temsilciliğimiz ile birlikte Tuşba Gençlik Merkezimizin ev sahipliğinde 15 Temmuz Şehitlerini Anma Masa Tenisi Turnuvası gibi farklı sportif faaliyetlerimiz yapılacak. Yine şehitlerimizi anma etkinlikleri kapsamında bakanlığımız tarafından 81 ilimizde eş zamanlı olarak 15 Temmuz Çarşamba günü Saat 22:00’da atletizm Sancak Yarışmaları düzenlenecektir. Gençlik merkezlerimizdeki gençlerimiz ise Şehitlerimiz için Hatim-i Şerif bağışlama etkinliği ve yapılacak yürüyüşe Türk Bayrakları ile katılım sağlayacaklardır. Bu yarışmalara katılacak tüm katılımcılarımıza şimdiden başarılar diliyoruz” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem