Vanlılar 1001. Sokağın açılmasını bekliyor

İpekyolu Belediyesi ekipleri tarafından Van kent merkezinde alternatif yol açma ve genişletme çalışmaları sürerken, vatandaşlar İpekyolu Belediyesi’nin sorumluluk alanı içerisinde bulunan Serhat Mahallesi’ndeki 1001. Sokağı'n da im

Van Haberleri 11.07.2020 18:31:06 0
Vanlılar 1001. Sokağın açılmasını bekliyor
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

Van’ın farklı noktalarında alternatif yol çalışmalarını sürdüren İpekyolu Belediyesi’ne seslenen vatandaşlar, Serhat Mahallesi’nde bulunan 1001. Sokağı'n da imara uygun şekilde açılmasını ve Timurpaşa Sokak’a bağlanmasını bekliyor. 

Bu yıl 15 kilometre kangrenleşmiş yolu açmayı hedefleyen İpekyolu Belediyesi bu doğrultuda çalışmalarını sürdürürken, vatandaşlar Serhat Mahallesi’nde 1001. Sokak'ta yolun ortasında bulunan metruk yapının yıkılarak, yolun imara uygun şekilde açılmasını istiyor. Mevcut yolun imara uygun olmadığı ve bozuk olduğunu belirten sürücüler, yolu kullanamadıklarını belirttiler. 

Van’ın önemli problemlerinin başında gelen trafik sorunu çözüm beklerken, sürücüler 2011 yılında meydana gelen deprem sonrası ağır hasar gören ve Serhat Mahallesi’nde 1001. Sokak'ta yolun ortasında bulunan metruk yapının imarda yolun ortasında bulunduğunu belirterek,yıkılarak yolun biran önce imara uygun şekilde açılmasını istediklerini söylediler.

Serhat Mahallesi’nde 1001. Sokakta görüştüğümüz esnaflar, belediye tarafından kendilerine herhangi bir tebligatın yapılmadığını belirttiler. Sürücüler ise Serhat Mahallesi’nde 1001. Sokak'ta yolun ortasında bulunan metruk yapının biran önce kaldırılmasını ve yolun Timurpaşa Sokak ile birleştirilmesini istiyor.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem