Vanlı STK’lardan Özalp için geçmiş olsun mesajı

Van Sivil Toplum Örgütü, Dernek ve STK BVanlı STK’lardan Özalp için geçmiş olsun mesajıaşkanları Özalp ilçesinde meydana gelen 5.4 büyüklüğünde ki depremde yaralanan ve evi hasar gören vatandaşlar için geçmiş olsun mesajı yayıml

Van Haberleri 26.06.2020 13:07:00 0
Vanlı STK’lardan Özalp için geçmiş olsun mesajı
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

Van Sivil Toplum Örgütü, Dernek ve STK Başkanları sosyal medya hesabı üzerinden Özalp ilçesinde meydana gelen 5.4 büyüklüğünde ki depremde yaralanan ve evi hasar gören vatandaşlar için geçmiş olsun mesajı yayımladı.

Van Hızır Esnaf Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Faruk Alpaslan, “Van'ın Özalp ilçesinde 5,4 büyüklüğünde meydana gelen depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Depremde can kaybı olmaması en büyük tesellimiz... Allah ülkemizi, milletimizi afetlerden korusun.”

Van Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Nayif Süer, “Geçmiş olsun #Van Depremde can kaybı olmaması en büyük tesellimiz... Rabbim ülkemizi, milletimizi afetlerden korusun. Halkımıza #GeçmişOlsun.”

Van Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva, Merkez üssü Özalp ilçemizde meydana gelen ve çevre illerden hissedilen deprem sonrası can kaybının olmamasını temenni ediyor; tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. #deprem.”

Van Organize Sanayicileri İş Adamları Derneği (VOSİAD) Başkanı Şemsettin Bozkurt, “Geçmiş olsun Van! #Van’da #deprem #Van #Özap’ta #deprem  Umarım can ve mal kaybı yaşanmaz. Geçmiş olsun.”

Van Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Memet Aslan, “Merkez üssü #Özalp ilçemiz olan 5.4 büyüklüğündeki deprem meydana geldi. İnşallah can kaybı ve yaralanma olmamıştır. Depremde etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun. Rabbim ülkemizi, ilimizi ve tüm insanlığı depremlerde, afetlerde ve salgın hastalıklardan korusun.#deprem”

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Van İl Başkanı Şeref Gültepe, “Merkez üssü Van Özalp olan 5.4 büyüklüğünde depremi hisseden herkese geçmiş olsun. Tek temennimiz cana bir şey gelmemesi. Hükümetimiz her zaman olduğu gibi ilk andan itibaren konunun takipçisi.Rabbimiz ülkemizi ve insanımızı her türlü afetten muhafaza eylesin.”

Güvenlik Korucuları Şehit ve Gazi Aileleri Federasyonu Genel Başkanı Ayhan Kahraman,  “Van’da 13.03’de  5.4  büyüklüğünde Deprem meydana gelmiştir  Van Halkımıza çok büyük geçmiş olsun  Can ve mal kaybı yoktur Allah’a şükürler olsun”

Van Ticaret Sanayi Odası Eski Başkanı ve İş İnsanı Zahir Kandaşoğlu, Başta Özalp ilçemizin halkı olmak üzere, tüm Van halkına çok geçmiş olsun. Yüce Rabbim beterinden korusun inşallah, baya sallandık.”

İş Geliştirme Merkezi (İŞGEM) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Gedik, Van'ın Özalp ilçesinde meydana gelen 5,4 büyüklüğündeki depremden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun Rabbim ülkemizi, milletimizi afetlerden korusun.”

Hak-İş Konfederasyonu Van İl Başkanı ve Hizmet-İş Sendikası Van Şube Başkanı Abdullah Efeoğlu, “Van'ın Saray İlçesinde meydana gelen 5,4 büyüklüğünde ki depremden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem