Vanlı siyasilerden ve STK başkanlarından eğitim öğretim yılı kutlama mesajları

Van’da STK temsilcileri, belediye başkanları, milletvekilleri, siyasi parti başkanları yeni eğitim öğretim yılın kutlama mesajlarını sosyal medyada yayımladı.

Van Haberleri 9.09.2019 11:16:53 0
Vanlı siyasilerden ve STK başkanlarından eğitim öğretim yılı kutlama mesajları
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

2019 -2020 Eğitim ve Öğretim yılının ilk ders zili bugün çaldı. Binlerce öğrenci yeni eğitim öğretim yılına başlarken, Van’da STK temsilcileri, belediye başkanları, milletvekilleri, siyasi parti başkanları sosyal medya üzerinden kutlama mesajı yayımladı.
 
Yayınlanan mesajlarda daha iyi ve başarılı bir eğitim öğretim yılı olması ortak temenni oldu.
 
VOSİAD Başkanı Şemsettin Bozkurt’tan yeni eğitim öğretim yılı mesajı,
“Yeni eğitim ve öğretim yılı yarın başlıyor. Tüm öğretmen ve öğrencilere başarılar diliyorum. 
Kalkınma tarım ve hayv’la başlar çağdaş bir eğitim ve öğretim sistemiyle devam eder. Umuyor ve diliyorum, bir an evvel ön yargılı eğitim sisteminden analitik eğitim sistemine geçilir.” dedi.
 
VANTSO Başkanı Necdet Takva ise “2019-2020 Eğitim-Öğretim döneminde tüm öğretmen ve öğrencilerimize başarılar dileriz”ifadelerini kullandı.
 
VANTB Başkanı Nayif Süer de yaptığı kutlama mesajında; “2019-2020 Eğtim ve Öğretim yılının ilk zili yarın çalmaya başlıyor. Umutlarımıza şimdiden başarılar ve öğretmenlerimize kolaylıklar diliyorum.Ayrıca servis şöförlerimizinde dikkatli olmalarını umuyorum”şeklimde konuştu. 
 
AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu kutlama mesajında “Yeni eğitim ve öğretim yılında, tüm öğrenci ve öğretmenlerimize başarılar diliyorum” dedi.
 
AK Parti Van Milletvekili Abdulahat Arvas, kutlama mesajında; “Bugün,  geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimiz okullarına, arkadaşlarına ve öğretmenlerine kavuşuyor. Eğitim camiası ve veliler olarak  yeni bir eğitim öğretim dönemine başlamanın sevinç ve heyecanını hep birlikte yaşıyoruz. Milli ve manevi değerleriyle barışık, ülkesini seven, evrensel ile yereli harmanlamış girişimci ve başarılı bireyler yetiştirmek ancak Eğitim ile mümkündür. 2019-2020 eğitim ve öğretim döneminde, Türkiye'nin müreffeh yarınlarının mimarı değerli öğretmenlerimiz başta olmak üzere öğrencilerimize ve eğitim camiasının bütün çalışanlarına başarılı ve huzur dolu bir eğitim öğretim yılı diliyorum” şeklinde ifade etti.
 
Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış kutlama mesajında, “Bu gün başlayan 2019-2020 Eğitim ve öğretim yılında 18000000 öğrencimize ve 1000000 öğretmenimize başarılar dilerim” ifadelerine yer verdi.
 
Van Miletvekili İrfan Kartal ise, “2019-2020 Eğitim-Öğretim yılının Ülkemiz ve İlimiz için hayırlı olmasını, başarılarla dolu geçmesini diler; öğrencilerimizi sevgiyle kucaklar, velilerimiz, öğretmenlerimiz ve her kademedeki yöneticilerimize sevgilerimi sunarım” dedi.
Edremit Belediye Başkanı İsmail Say, mesajında, “2019-2020 Eğitim-Öğretim yılının Ülkemiz ve İlimiz için hayırlı olmasını, başarılarla dolu geçmesini diler; öğrencilerimizi sevgiyle kucaklar, velilerimiz, öğretmenlerimiz ve her kademedeki yöneticilerimize sevgilerimi sunarım’ diyerek yeni eğitim öğretim yılını kutladı.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem