Vanlı öğrencilerden Afrin'deki Mehmetçiğe mektup

Van’daki öğrenciler, Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Van Şubesi öncülüğünde Afrin’de bulunan Mehmetçiğe destek olmak adına mektup yolladı.

Van Haberleri 17.04.2018 10:24:53 0
Vanlı öğrencilerden Afrin
Tarih: 01.01.0001 00:00

Merkez İmam Hatip Lisesi, İMKB Fen Lisesi ve Koç Ortaokulunda eğitim gören öğrenciler, okul yönetimi ve Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Van Şubesi katkılarıyla Afrin’de bulunan Mehmetçik için mektup yazdı. ‘Minik yüreklerden Afrin’deki koca yüreklere selam olsun’ yazılı pankart ile yazdıkları mektupları Afrin’e yollamak üzere Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Van Şube Başkanı Hamiyet Erez Koç’a teslim eden öğrenciler, Mehmetçiği çok sevdiklerini ve her zaman onlar için dua ettiklerini söylediler. 


Vakıfta düzenlenen tören ile mektupları öğrencilerden teslim alan Başkan Koç, Afrin’e yönelik Zeytin Dalı Harekâtına batılı ülkelerin karşı çıktığını ifade ederek, “Mehmetçiğimiz, polisimiz, korucularımız ile devletimiz bu operasyonu başlattı. Operasyonun sonucunda gördük ki hakikaten bütün devletlerin parmağı var bu işte. Üyesi olduğumuz NATO birliklerinin oluşturmuş olduğu tüneller, kanallar sıradan bir örgütün yapabileceği işler değildir. Bu kapsamda her zaman askerimizin, polisimizin yanındayız. Allah onların yar ve yardımcıları olsun” dedi. 


Konuşmaların ardından emeği geçen öğretmen ve protokole plaket sunan Başkan Koç, öğrencilere ise çeşitli hediyelere verdi. 


Program toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi. 


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem