Vanlı İzzet Kütükoğlu ile Kastamonulu İzzet Kütükoğlu karıştı

Emekli Van İl Kültür ve Turizm Müdürü İzzet Kütükoğlu ile Kastamonulu CHP’li İzzet Kütüpoğlu karıştırıldı. 5 Ocak 2021 tarihinde haber365 isimli internet sayfası CHP’li İzzet Kütüpoğlu’nun “derhal darbe yapılmalıdır” b

Van Haberleri 8.01.2021 18:42:45 0
Vanlı İzzet Kütükoğlu ile Kastamonulu İzzet Kütükoğlu karıştı
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

Kendi resminin CHP’li İzzet Kütüpoğlu’nun “derhal darbe yapılmalıdır” başlıklı haberinde kullanıldığını gören Emekli Van İl Kültür ve Turizm Müdürü İzzet Kütükoğlu, site yetkilileriyle iletişime geçerek yanlışın düzeltilmesini istedi.

"HİÇ BİR ZAMAN CHP’Lİ OLMADIM, OLMAMDA MÜMKÜN OLAMAZ"

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Emekli Van İl Kültür ve Turizm Müdürü İzzet Kütükoğlu “5 Ocak 2021 tarihinde haber365 isimli internet sayfasında ismim ve resimlerim kullanılarak verilen haberde CHP’li İzzet Kütükoğlu derhal darbe yapılmalıdır dedi ve peşinden emniyet tarafından gözaltına alındı. Haberinin şahsımla yakından ve uzaktan hiçbir ilgisi ve alakası olmadığını kamuoyuna duyurulur. Söz konusu İzzet Kütükoğlu Kastamonu’da yaşayan gazeteci ve yazar adaşım tarafından darbe konusu gündeme getirilmiş ancak haberde benim resimlerim kullanılmıştır. İlgili haber sitesi ile yapılan telefon görüşmesi sonucu bana ait resimler kaldırılmış ve şahsımdan özür dilenmiştir. Ben zaten hiç bir zaman CHP’li olmadım, olmamda mümkün olamaz. Çünkü ömrüm boyunca CHP ve CHP zihniyetinden, darbelerden zarar gören birisi olarak böyle bir şey ortaya atmam mümkün değildir. Şahsen ve ömür boyunca devletim ve milletime, milli ve manevi değerlerine bağlı ve CHP zihniyeti ile mücadele eden bir kişiliğe sahip olduğumu herkes bilir. Tüm dost ve sevenlerime kamuoyuna bu açıklamayı yapma zarureti olmuştur. Tüm dostlarıma selam sevgiler” ifadelerine yer verdi.

Kaynak: Van Postası Gazetesi
 


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem