Vanlı İş Adamı Feridun Irak: insanların kime ne için değer verdiklerine iyi bakın

Van Ticaret ve Sanayi Odası ile Van Ticaret Borsası Eski Başkanı Feridun Irak Etrafınızdaki insanların kime ne için değer verdiklerine iyi bakın. Birçoğunun menfaatleri beklentileri doğrultusunda birilerinin peşi sıra gittiklerini ve onlar?

Van Haberleri 18.06.2020 09:57:34 0
Vanlı İş Adamı Feridun Irak: insanların kime ne için değer verdiklerine iyi bakın
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

Van Ticaret ve Sanayi Odası ile Van Ticaret Borsası Eski Başkanı Feridun Irak Twitter hesabı üzerinden çarpıcı açıklamalarda bulundu. Kentte ki sorun ve sıkıntıları çözüm önerileriyle birlikte Twitter hesabı üzerinden duyurmaya devam eden Irak, Etrafınızdaki insanların kime ne için değer verdiklerine iyi bakın. Birçoğunun menfaatleri beklentileri doğrultusunda birilerinin peşi sıra gittiklerini ve onları yücelttiklerini görürsünüz ifadelerini kullandı.

İş Adamı Irak paylaşımında, “Etrafınızdaki insanların kime ne için değer verdiklerine iyi bakın. Birçoğunun menfaatleri beklentileri doğrultusunda birilerinin peşi sıra gittiklerini ve onları yücelttiklerini görürsünüz. Onlarda bunların ne mal olduklarını iyi bildikleri için umutlarını hep canlı tutarlar.” ifadelerine yer verdi.

Kaynak: Van Postası Gazetesi
 


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem