Vanlı başkanlardan Ramazan ayı mesajları

Ramazan heyecanını sardığı Van’da, Van YYÜ Rektörü, Belediye ve STK başkanları sosyal medyada kutlama mesajı yayınladı.

Van Haberleri 7.05.2019 11:24:16 0
Vanlı başkanlardan Ramazan ayı mesajları
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

Ramazan heyecanını sardığı Van’da, Van YYÜ Rektörü, Belediye ve STK başkanları sosyal medyada kutlama mesajı yayınladı.

5 Mayıs Pazar günü ilk teravih namazı kılınan 11 ayın sultanı olan Ramazan Ayı ve cadde be sokaklarda Ramazan alışverişi başladı. Vatandaşı Ramazan heyecanı sararken, Van’ın önde gelen kamu ve sivil toplum yöneticileri de sosyal medya hesaplarında ramazan ayını kutlayan mesajlar paylaştı.

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Rektörü Hamdullah Şevli, “Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennemden kurtuluş olan Ramazan-ı Şerif Milletimiz, İslam alemi ve tüm insanlık için hayırlara vesile olsun.  Cenab-ı Allah ibadetlerimizi kabul eylesin, bizleri birlik ve beraberlik içinde Ramazan Bayramı'na kavuştursun” dedi.

Edremit Belediye Başkanı İsmail Say, “11 ayın sultanı Ramazan-ı Şerif’inizi tebrik ederiz. Tüm insanlığa huzur ve bereket getirmesini dileriz” paylaşımında bulundu.

Tuşba Belediye Başkanı Salih Akman, “Huzur ve bereket ayı olan 11 ayın sultanı Ramazan-ı Şerif’in ülkemize ve tüm İslam âlemine hayırlar getirmesini dilerim” dedi.

Van Ticaret Borsası Başkanı Nayif Süer, “Rahmet, mağfiret ve bereket ayı hayırlı olsun. Allah nefsimizi terbiye ettiğimiz feyz dolu oruçlar tutmayı, bu mübarek ayın ardından bayramına kavuşmayı nasip etsin. Hayırlı Ramazanlar” mesajını paylaştı.

Şemsettin Bozkurt ise yaptığı paylaşımda “Oruçlu bir kimse yalanı ve yalanla iş yapmayı terk etmezse onun yemesini içmesini terk etmesine Allah’ın hiçbir ihtiyacı yoktur” ayetten bir bölüm paylaştı.

Doğu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Zahir Kandaşoğlu, “On bir ayın sultanı Ramazan'ın yarına ilk günü nefislerimizin arınmasına, kardeşlik ve paylaşma duygularımızın pekişmesine vesile olmasını temenni ediyor, ailenizle birlikte huzur bereket güzellikler getirmesini diliyorum Ramazan ayınızı şimdiden kutlarım” dedi.


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem