Van’da terör operasyonu: 7 gözaltı

Van’da PKK/KCK silahlı terör örgütünün ve işbirlikçilerinin deşifre edilmesi ve engellenmesine yönelik olarak yapılan çalışmalar kapsamında 7 şüpheli gözaltına alındı.Van Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Terörle M?

Van Haberleri 9.05.2019 14:48:56 0
Van’da terör operasyonu: 7 gözaltı
Tarih: 01.01.0001 00:00

Van’da PKK/KCK silahlı terör örgütünün ve işbirlikçilerinin deşifre edilmesi ve engellenmesine yönelik olarak yapılan çalışmalar kapsamında 7 şüpheli gözaltına alındı.

Van Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince tutuklu bulunan HDP Hakkari Milletvekili Leyla Güven’in PKK/KCK silahlı terör örgütünün elebaşı Abdullah Öcalan’a sözde uygulanan tecridi protesto etmek amacıyla başlatmış olduğu süresiz açlık grevine destek olan 4, mahalle ve sokak eylemlerine taş, molotof, havai fişek ve EYP kullanmak suretiyle karıştığı değerlendirilen 3 şüpheli yakalanarak gözaltına alındığı belirtildi. Gözaltına alınan şüphelilerin ikamet, iş yeri ve üst aramalarında çok sayıda dijital materyal ve örgütsel dokümanlar ele geçirildiği bildirildi.


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem