Van’da kuyumcular ne zaman açılacak?

Van Kuyumcular Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yıldırımoğlu, "yapılan değerlendirmenin ardından Vanlı kuyumcular ile birlikte aldığımız iki haftalık kapatma kararını yeniden değerlendirdik ve korona virüs salgını sona eri

Van Haberleri 9.04.2020 19:09:50 0
Van’da kuyumcular ne zaman açılacak?
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

İki hafta kapatma kararı alarak kepengini indiren kuyumcular, süreyi yeniden uzattı. Van Kuyumcular Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yıldırımoğlu, Vanlı kuyumcuların kapatma kararını korona virüs salgınının biteceği güne kadar uygulanacağını açıkladı.  

Alınan yeni karara göre Van'daki kuyumcular korona virüsü (Covid-19) salgını tamamen bittikten sonra açılacağı belirtildi. İki haftanın ardından 07 Nisan 2020 Pazartesi günü dükkanlarını açarak tekrar kapatma kararı alan kuyumcular, "altın bozacak ve alacak vatandaşlar için bir gün açtık, yeni alınan kararla süresiz kapalı kalacağız dedi..

KUYUMCULARIN KAPATMA SÜRESİ UZATILDI
Konuyla ilgili Van Postası Gazetesine açıklamalarda bulunan, Van Kuyumcular Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yıldırımoğlu,  “Korona virüs salgını nedeniyle tekrar işyerlerimizi kapatma kararı aldık. Daha önce aldığımız iki haftalık kapatma kararımızı, yönetim kurulumuzla değerlendirip daha ileri bir tarihe aldık. Uzmanlar her gün bu konuyla ilgili uyarılar yapıyor. Virüsün patlaması bugünlerde başlayacak, onun için bu süreçte tedbirleri arttırmamız lazım. Biz de tüm bu uyarıları dikkate alarak hem kendi sağlığımız için, hem de vatandaşlarımızın sağlığı için üçüncü bir kararla kapatma süremizi uzattık. Korona virüs salgını tamamen ülkemizden kalkıncaya kadar kapalı kalacak kuyumcularımız, Van’da kuyumcuların açması devlerimizin vereceği müjdeli habere bağlı ne zaman ki bakanlık tarafından korona virüsünün sona erdiğiyle ilgili açıklama yapılırsa o zaman bizde sağlıklı iyi bir şekilde, kuyumcularımız ve vatandaşlarımızın sağlık ve huzuru için hizmet vermeye devam edeceğiz. ” dedi. 

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem