Van’da koronavirüsten 13’ncü can kaybı

Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi İpekyolu ek binasında (Eski İstanbul Hastanesi) koronavirüs tedavisi gören ve kalp hastası olan Muzaffer Tunç (57) isimli vatandaş hayatını kaybetti. Van’da koronavirüsten hayatını kaybedenlerin

Van Haberleri 28.07.2020 16:32:06 0
Van’da koronavirüsten 13’ncü can kaybı
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

Çin'in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve bütün dünyada küresel çapta hayatı felç eden koronavirüs (covid-19) Van’da can almaya devam ediyor. Van’da koronavirüsten hayatını kaybedenlerin sayısı 13’e yükselmiş oldu.

Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi ek binasında koronavirüs tedavisi gören ve kalp rahatsızlığı bulunan Muzaffer Tunç (57) isimli vatandaş virüse yenik düşerek hayatını kaybetti. Ercişli olan Muzaffer Tunç’un hayatını kaybetmesiyle Van’da koronvirüsten hayatını kaybedenlerin sayası 13’e yükseldi.

Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi ek binasında tedavi gören ve entübe olan Ercişli Muzaffer Tunç’un kalp rahatsızlığının bulunduğu öğrenildi.

Yoğun bakımda tedavi gören ve bugün hastalığa yenik düşerek hayatını kaybeden Muzaffer Tunç’la birlikte Van’da koronavirüsten ölenlerin sayısı 13’e yükseldi.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem