Van'da konuşan Ali Babacan; Kapı kapı dolaşacağız

Partisinin Van İl Kongresine katılmak üzere Van’a gelen Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Van İl Başkanlığı bürosunun açılışını gerçekleştirdi. Açılışta konuşan Ali Babacan, kapı kapı, sokak sokak dolaşarak Deva Partisi?

Van Haberleri 16.11.2020 11:01:01 0
Van'da konuşan Ali Babacan; Kapı kapı dolaşacağız
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 16.11.2020 11:01

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

Deva Partisi Van İl bürosunun açılışı Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, AK Parti 23. Dönem Van Milletvekilli ve şimdiki Deva Partisi Kurucularından Kerem Altun, AK Parti 23. Dönem Van Milletvekilli ve şimdiki Deva Partisi GMYK Üyesi İkram Dinçer, Van İl Başkanı Semra Odabaşı ve partililer tarafından yapıldı.

 “VAN’IN DEVA’SI HAZIR”

Türkiye’nin sorunlarının büyük olduğunu belirten Ali Babacan, “İl binamızın Van için, Van’ın bütün ilçeleri için, Vanlı vatandaşlarımız için hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Başta il başkanımız Semra Hanım olmak üzere tüm il teşkilatımıza da, ilçe teşkilatlarımıza da bu mekânlarda Van’ımız için hayırlı hizmetler diliyorum. Hep beraber çok çalışacağız. Bugün Van İl Başkanlığı 1. Olağan kongremizi gerçekleştireceğiz. Yorgunluk var biliyorum. Yoğun bir şekilde teşkilatımız bugün için hazırlandı. Kongremizden sonra asıl yorgunluk başlayacak. Kapı kapı dolaşacağız. Sokak sokak gezeceğiz. Vatandaşlarımızla temasla Deva Partisi’nin, memleketimizin için hazırladığımız politikaları, programları, projeleri vatandaşlarımızla paylaşacağız. Türkiye’mizin sorunları büyük, şuandaki iktidarın, şuandaki hükümetin bu problemleri çözme imkanı, ihtimali kalmadı. Ama umutsuz olmak içinde hiçbir sebep yok. Hepimiz geleceğe artık daha güvenle bakmalıyız. Çünkü Türkiye’nin Deva’sı hazır, Van’ın Deva’sı hazır” ifadelerini kullandı.

Açılış sonrası parti bürosunu dolaşan Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, İl Başkanı Semra Odabaşı’ndan bilgi aldı. 

Hatıra fotoğrafının çekilmesi ile buradaki program sona erdi. Ali Babacan daha sonra beraberindeki partililerle birlikte, Van TSO ve esnaf ziyaretinde bulunmak üzere buradan ayrıldı.

Kaynak: Van Postası Gazetesi
 

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Elazığspor’dan 17 Yaş altı taraftarlara ücretsiz bilet


Van Spor

Elazığ’dan 4 büyük başarı


Van Spor

Erzurum GSK araç filosunu güçlendiriyor


Van Spor

Elazığspor - Şanlıurfaspor maç biletleri satışta


Van Spor

Elazığ’da suda nefes kesen mücadele sona erdi


Van Spor

Fenerbahçe, Kasımpaşa Maçında 90+11'de Yıkıldı! Zirve Fırsatı Kaçtı


Van Spor

Çakmur’dan stadyum açıklaması


Van Spor

Elazığspor’da Erkan Sözeri galibiyetle başladı


Van Spor

Beşiktaş, Göztepe'yi Farklı Geçerek Süper Lig'de Puanını 3'e Çıkardı


Van Spor

Erzurumspor FK - Serikspor maçının ardından


Van Spor

Kars 36 Spor: 2 Doğubayazıt Spor: 1


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 1 - 68 Aksaray Belediyespor: 1


Van Spor

TFF 3. Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 1 - Diyarbekirspor: 0


Van Spor

Trendyol 1. Lig Erzurumspor FK: 4 - Serikspor: 0


Van Spor

Hakkârili sporculardan büyük başarı


Van Spor

Iğdır FK - Esenler Erokspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 0 - Esenler Erokspor: 3


Van Spor

TFF 3. Lig: 12 Bingölspor: 0 - Kırşehir FSK: 1


Van Spor

Digor Gençlik ve Spor Müdürü Bahattin İnce ve milli sporcu Tuğba Toptaş’tan, Kaymakam Kahraman’a ziyaret


Van Spor

Elazığspor’da Enes Soy sakatlandı


Van Spor

Yeşilyurtspor-Diyarbekir Spor karşılaşmasının hakemi belli oldu


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ