Van YYÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Sergisi ziyaretçilerini bekliyor

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Anasanat Bölümü Yüksek Lisans ve Lisans Öğrencileri tarafından hazırlanan çalışmalar ile “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” sergisi 16 Mart 2021 Salı gününe kadar ziyaret?

Van Haberleri 12.03.2021 00:32:31 0
Van YYÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Sergisi ziyaretçilerini bekliyor
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

Van Ticaret ve Sanayi Odası (Van TSO) binası sanat galerisinde açılan sergi, Van Yüzüncü yıl üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Şevli, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Çiçek,  Dekan Yardımcısı ve serginin de küratörlüğünü yapan Bölüm başkanı Dr. Öğretim Üyesi Mehmet Göktepe,  Van TSO Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva, Van Ticaret ve Sanayi odası Kadın Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Pınar Gülle, Başkan Yardımcısı Türkan Başgül,  Ak Parti Van Kadın Kolları Edremit ilçe koordinatörü Necla Tarhan, kadın kolları üyeleri ve sanat sever vatandaşların katılımı ile açıldı.  

16 Mart tarihlerine kadar devam edecek olan serginin açılış konuşmasını yapan Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Çiçek, “8 Mart Dünya Kadınlar Günü ile alakalı " Kadınlar çektikleri cefanın vefasını görememek bir yana, ayrıca vahşi bir şiddete de maruz kalıyor. Bizler bu konunun öznesi olan kadınlarımızı ele alan bu sergiyi, en azından dikkat çekmek adına açmış bulunuyoruz.” dedi.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem