Van Valisi Mehmet Emin Bilmez ’den esnaf ziyaretleri

Öğrenciler, STK'lar, meslek odaları, kanaat önderleri ve kurumlar başta olmak üzere toplumunToplumun her kesimiyle farklı zamanlarda bir araya gelen Van Valisi Mehmet Emin Bilmez, şimdi de esnaf ziyaretine çıktı

Van Haberleri 30.07.2019 14:47:34 0
Van Valisi Mehmet Emin Bilmez ’den esnaf ziyaretleri
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

Van’da sürekli halkın içinde olan sivil tolum kuruluşları ile bir araya gelmeye özen gösteren Van Valisi Mehmet Emin Bilmez, halkın içinde olmaya devam ediyor. Esnafın içine de karışan Vali Bilmez, esnafın derdini, sıkıntıları ve taleplerini dinledi.  

KIRTASİYECİLERİN DERTLERİNİ DİNLEDİ
Yeni eğitim öğretim yılının yaklaşması hasebiyle kırtasiyeleri gezen Vali Bilmez, Geçtiğimiz yıllarda hayatını kaybeden, Van'ın sevilen simalardından Edip Kitapçı ve merhum Yalçın Kitapçı'nın oğlu Kitapçı Kırtasiye sahibi Kutup Kitapçı'yı iş yerinde ziyaret ederek kendisiyle bir süre sohbet etti ve hatıraları yadetti.

KUYUMCULAR DA VALİ BİLMEZİ AĞIRLADI
Cumhuriyet Caddesi’nde yürüyen ve halkla sohbet eden Vali Bilmez daha sonra kuyumcuları dinledi. Kuyumcu esnaflarından Sedat Yüzbaşıoğlu ve Emrullah Ölmez'i iş yerlerinde ziyaret eden Vali Bilmez, kuyumcuların sıkıntı ve taleplerini dinledi.

Kaynak: Van Postası Gazetesi

kuyumcu ziyaretleri.jpg

kuyuımcu ziyaretleri 2.jpg


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem