Van Valisi Mehmet Emin Bilmez Ankara yolculuğundan boş dönmedi

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, Belediye Başkan Vekilleri toplantısına katılmak üzere gittiği Ankara’dan eli boş dönmedi.

Van Haberleri 15.12.2019 21:48:00 0
Van Valisi Mehmet Emin Bilmez Ankara yolculuğundan boş dönmedi
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, Belediye Başkan Vekilleri toplantısına katılmak üzere Ankara’ya gitti, yapılan toplantının ardından Vali Bilmez kentte çeşitli temaslarda bulundu.

ANKARA’DAN VAN’A MİLLET BAHÇESİ MÜJDESİ
Van’ın günlerdir ‘Van’a Sahip Çık’ çağrısı ve sloganıyla sosyal medyadan satışının durdurulmasını istediği o alan için yapılan çağrılar sonuç verdi. Yapılan çağrılar sonrası devreye girerek Ankara’ya giden Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından satışa çıkarılan eski Devlet Hastanesi alanının Büyükşehir Belediyesine devrinin yapıldığı müjdesini açıklayarak arazinin millet bahçesi olacağını duyurdu.

Belediye Başkan Vekilleri Değerlendirme Toplantısına katılan Van Valisi Bilmez” Daha güzel bir "Van" için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.” dedi.

Ankara’da gerçekleşen toplantının ardından Vali Bilmez, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, Jandarma Asayiş Başkanlığı TEM Daire Başkanı Tuğgeneral Yavuz Özfidan, Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş’ı ayrı ayrı ziyaret etti.

Kaynak: Van Postası Gazetesi



Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem