Van Valisi Bilmez’den gençlere çağrı: 1000 kişiden biri sen olabilirsin

Van Valisi ve Van Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, gençlere çağrıda bulanarak Türk Telekom’un iştiraki AssisTT’nin Van’a önemli bir yatırım yaptığını ve 1000 gence iş imkânı sunduğunu belirtti.

Van Haberleri 25.08.2020 14:07:46 0
Van Valisi Bilmez’den gençlere çağrı: 1000 kişiden biri sen olabilirsin
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

Van Valisi Mehmet Emin Bilmez, gençlere çağrıda bulunarak, Türk Telekomun iştiraki AssisTT’nin Van’da kuruduğu çağrı merkezinde istihdam edilecek 1000 kişiden biri olabileceğini söyledi. Vali Bilmez, Türk Telekom’un iştiraki AssisTT’nin kurduğu ve istihdama büyük katkı sunacak yatırımın Van’a ve gençlere hayırlı olmasını diledi.

Sosyal medya hesabı üzerinden gençlere çağrıda bulunan Vali Bilmez, “1000 kişiden biri sen olabilirsin. Türk Telekom’un iştiraki AssisTT Van’ımıza önemli bir yatırım yapıyor. Yeni açacağı çağrı merkezinde 1000 gencimize iş imkânı sunuyor. İstihdama büyük katkı sunacak yatırım Van’ımıza ve gençlerimize hayırlı olsun” dedi.

Türk Telekom'un AssisTT Çağrı Merkezi'ne iş başvurusunda bulunmak isteyenler van@assistt.com.tr'ye özgeçmişini mail olarak gönderebilecek. Ayrıca www.assisttkariyerim.com üzerinden de iş başvurusunda bulunabilinecekler.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem