Van Valisi Bilmez saldırıda yaralanan Temizel'i evinde ziyaret etti

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez Özalp’ta Vefa grubu görevlilerine yapılan hain saldırıda yaralanan Taner Temizel`i evinde ziyaret etti.

Van Haberleri 16.05.2020 22:27:46 0
Van Valisi Bilmez saldırıda yaralanan Temizel'i evinde ziyaret etti
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez Özalp’ta Vefa grubu görevlilerine yapılan hain saldırıda yaralanan Taner Temizel`i evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundu. 

Van Valisi Bilmez Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, "Özalp’ta VEFA grubu görevlilerine yapılan hain saldırıda yaralanan Taner Temizel kardeşimizi, hastaneden taburcu olduktan sonra evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Sağlığının iyi olması bizleri sevindirdi. Kendisine Allah’tan acil şifalar diliyorum."dedi.

Korona virüs salgını nedeniyle karantinaya alınan Özalp'ın Eğribelen Mahallesi'ne Vefa Sosyal Destek Grubu tarafından önceki gün yardım götürüldü. İlçeye saat 12.00 sıralarında dönüşe geçen ekibin içinde bulunduğu araca, Mehmetalan Mahallesi yakınlarında PKK'lı teröristlerce hain bir saldırı gerçekleştirildi. Saldırıda Özalp Belediyesi personeli Yıldırım Demir ile yolda araca aldıkları Kinyaz Karlıoğlu şehit oldu.

Özalp Belediyesi Kademe Bölümü'nde 5 yıldır görev yapan, 2 çocuk babası Taner Temizel ise olayda yaralı olarak kurtuldu. Olay yerine ambulansla gelen sağlık ekibi, Temizel'i ilk olarak Özalp Devlet Hastanesi'ne ardından da Van Eğitim Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Tedaviye alınan ve vücuduna 3 kurşun isabet eden Temizel, bugün yapılan tetkiklerinin ardından taburcu edildi.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem