Van Valisi Bilmez kent ziyaretlerini sürdürüyor

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, Kentte kurum amirleri ve vatandaş ziyaretlerini sürdürüyor.

Van Haberleri 5.11.2019 23:12:09 0
Van Valisi Bilmez kent ziyaretlerini sürdürüyor
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

Van Valisi Mehmet Emin Bilmez, Çaldıran ilçesinde şehit olan korucu Nusret Yalçın’ın ailesi ve Muradiye ilçesinde atanan kaymakam Erkan Savar’ı ziyaret etti.

Vali Bilmez, Kente göreve başladığı günden bu yana esnaf, kurum, köy ve ilçelerde ziyaretlerini sürdürüyor. Var olan sorunları direk kaynağından alan Bilmez, çözüm noktasında gerekli çalışmaların yapılması için kamu kurum ve kuruluşlarla sürekli diyalog kurarak el birliğiyle sorunları gidermeye gayret gösteriyor.

Korucu şehit ailesine baş sağlığı ziyaretinde bulunan Vali Bilmez, “Çaldıran ilçesi Yukarı Güldere mahallesinde görev sırasında meydana gelen kazada şehit olan Güvenlik Korucumuz Nusret Yalçın’ın ailesine taziye ziyaretinde bulunduk. Şehidimize Allah’tan rahmet ailesine başsağlığı diliyorum. Başımız sağ olsun.” dedi.

Daha sona yeni atanan Muradiye ilçe kaymakamı Erkan Savar’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Bilmez, “Yeni göreve başlayan Muradiye İlçemizin genç Kaymakamı Erkan Savar’ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. Kaymakamımıza yeni görevinde başarılar diliyorum.” diye konuştu.
 

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem