Van Vakfı eğitim ve sağlık alanında Vanlılara avantaj sağlayacak adımlar attı

Van Vakfı Sağlık ve Eğitim alanında üyelerine büyük bir katkı sağlayacak anlaşmalara imza attı. Van Vakfı üyelerinin faydalanabileceği bu anlaşmalar üyeler ve Vanlılar tarafından takdirle karşılandı. Kocaeli ve Gebzedeki tam donanım

Van Haberleri 15.02.2020 14:02:34 0
Van Vakfı eğitim ve sağlık alanında Vanlılara avantaj sağlayacak adımlar attı
Tarih: 01.01.0001 00:00

Van Vakfı Sağlık ve Eğitim alanında üyelerine büyük bir katkı sağlayacak anlaşmalara imza attı. Van Vakfı üyelerinin faydalanabileceği bu anlaşmalar üyeler ve Vanlılar tarafından takdirle karşılandı.

Kocaeli ve Gebzedeki tam donanımlı 200 üzerinde doktorun çalıştığı ve tüm branşların olduğu Medical Park Hastaneleri ile sağlık konusunda karşılıklı imzalar atıldı. Van Vakfı başkanı Nizamettin Ağar ve Yönetim kurulunun hazır bulunduğu imza törenine Kocaeli ve Gebze Medical Park hastaneleri yönetim kurulu Başkanı Bahri Taşdemir, Yönetim kurulu üyesi Utku Özcan, Genel Müdür Alper Beğen ve Başhekim Nihat Taşdemir katıldı.

Nizamettin Ağar yaptığı açıklamalarda ‘Sağlık ve eğitim alanında Vanlı hemşerilerimiz için anlaşmalar yaptık. Yakında uygulamaya koyacağımız VANKART ile hemşerilerimiz anlaşma yaptığımız kurumlardan Eğitimde %20 Sağlıkta %25 indirimden yararlanacaklar. Eğitim, Sağlık ve Turizm alanlarında diğer kurumlarla da görüşmelerimiz devam etmekte olup Vanlılara hizmet etmeye devam edeceğiz’ dedi.

Kocaeli ve Gebze Medical Park Hastaneleri Genel Müdürü Alper Beğen ise ‘Hastanemizde estetik hariç tüm branşlarda yapılacak iş ve işlemlerde %25 indirim uygulanacak olup doğum ve sezeryan bölümünde ise %15 indirim uygulanacaktır.  Van Vakfı’nın Van’dan gelen hastalara referans oldukları takdirde aynı oran onlara da uygulanacaktır.’ Diye konuştu.

Yapılan açıklamaların ardından Van Vakfı Başkanı Nizamettin Ağar ve Kocaeli Gebze Medical Park Hastaneleri Genel Müdürü Alper Beğen tarafından karşılıklı sözleşmeler imzalandı.

VANLILAR EĞİTİMDE AYRICALIK SAHİBİ OLACAK!

Van Vakfı ile Okyanus Kolejleri arasında da eğitim kapsamında ortak bir protokol imzalandı. Türkiye genelindeki 25 Okyanus Koleji’ni kapsayan bu protokol uyarınca Okyanus Kolejlerine kayıt yaptıran Vanlı vatandaşların %20 indirimden yararlanacağı kararlaştırıldı. Söz konusu sözleşme Okyanus Kolejleri adına Kurumsal İletişim sorumlusu Ferda Özarslan, Van Vakfı Yönetim Kurulu adınaVan Vakfı Genel Sekreteri Şule Gökırmak ve Eğitim Kültür ve Sosyal Sorumluluk Komisyonu başkanı Çetin Evren tarafından imzalandı. Van Vakfı Genel Sekreteri Şule Gökırmak sözleşmenin imzalanmasının ardından ‘Vanlı hemşerilerimizin faydalanabileceği bu tür projeler için birçok kurum ve kuruluşlar ile görüşmelerimiz devam etmektedir.’ şeklinde konuştu.
 


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem