Van Tuşba Kaymakamı Furkan Duman’dan Vanlı işadamlarına çağrı

Van’ın Tuşba İlçe Kaymakamı Furkan Duman, Vanlı işadamlarına çağrıda bulunarak, Vanlı insanların Van’a dönüp yatırım yapması gerektiğini söyledi.

Van Haberleri 14.09.2020 17:53:28 0
Van Tuşba Kaymakamı Furkan Duman’dan Vanlı işadamlarına çağrı
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

Van’da istihdama yönelik sanayiyi çok eksik gördüğünü belirten Tuşba İlçe Kaymakamı Furkan Duman, Vanlı insanların Van’a dönüp yatırım yapması gerektiğini ve buradaki istihdamı arttırıp, işsizliği azaltıp, bunun huzuru artırabilecek büyük çözümlerden biri olacağını belirtti.

Çeşitli zamanlarda Vanlı işadamlarıyla görüşüp buraya yatırım yapmalarını isteyeceklerini belirten Kaymakam Duman, Vanlı işadamlarını ikna edebilmeleri halinde Van için çok güzel olacağını düşündüğünü söyledi.

 “VANLI İNSANLARIN VAN’A DÖNÜP YATIRIM YAPMASI LAZIM”

İhtiyaç sahibi ailelere yardım eli uzattıklarını söyleyen Kaymakam Duman, “Elimizden geldiğince onlara çeşitli dönemlerde yardımlar yapıyoruz. İstihdama yönelik burada sanayiyi çok eksik gördüm. Dışarıdan insanların mutlaka ama mutlaka yine tekrar Vanlı insanların Van’a dönüp yatırım yapması lazım. Buda belki de buradaki istihdamı arttırıp, işsizliği azaltıp, sonuçta da huzuru artırabilecek büyük çözümlerden biri. Dolayısıyla inşallah onlarla da çeşitli zamanlarda görüşüp ikna edebilirsek Van için çok güzel olacağını düşünüyorum. Bir kaymakam olarak biz kamu görevlisiyiz, devlet görevlisiyiz. Biz buraya vatandaşlarımıza hizmet etmek için geldik. Vatandaşlarımız için çalışmaya geldik. İnşallah bizler onlar için çalışacağız, gayret edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem