Van Türk Musıki Derneğinden Vali Yardımcısı Parlak' a plaket

Van Haberleri 20.09.2018 17:43:35 0
Van Türk Musıki Derneğinden Vali Yardımcısı Parlak
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 20.09.2018 17:43
Van Türk Musıki Derneği, Van’da yıllardır görev yapan ve son kararname ile Samsun Terme Kaymakamlığına atanan Van Vali Yardımcısı Mehmet Parlak’ı dernek binasında misafir etti.
Van’da görev yaptığı süre içerisinde STK’lar ile yakından ilgilenen Vali Yardımcısı Parlak, geride bıraktığı günlerin kendisi için unutulmaz anılarla dolu olduğunu, Van Türk Musıki Derneğinin ise gönlünde ayrı bir yere sahip olduğunu dile getirdi. Bu süreçte derneğin verdiği tüm konserlere katılım sağladığını, fırsat buldukça da koro çalışmalarına katıldığını söyleyen Parlak, “Benim için unutulmaz anlar, anılarla dolu güzel yıllardı” dedi.
Ardından koro çalışmasına eşlik eden Vali Yardımcısı Parlak’a, Van Vali Yardımcısı İbrahim Civelek ve Van Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Yalçın’da eşlik etti. Koro çalışması sonunda dernek adına eski koro şefi Ekrem Altıntaş, Vali Yardımcısı Mehmet Parlak’a derneğe yapmış olduğu katkılardan ötürü plaket takdiminde bulundu. Altıntaş, Parlak’ın Van için Vanlılar için bir değer olduğunu ifade ederek, yeni görev yerinde kendisine başarılar dilediğini belirtti.
Derneğin koro şefi Ferhat Kılıçaslan, “Mehmet valimiz her zaman bizlerin yanında yakınında oldu. Desteklerini her zaman hissettirdi. Yeni görev yeri hakkında hayırlı olur inşallah. Allah yolunu açık etsin kendisine başarılar diliyoruz” dedi.
Dernek Yönetim Kurulu Başkanı Zerrin Akköprü Eskitaşcioğlu ise; “Valimize bende tüm dernek üyelerimiz adına teşekkür ediyorum. Destekleri ve varlığı ile her zaman yanımızda oldu. Yeni görevi hayırlı uğurlu olsun. Ayrıca, dernek koro çalışmalarımız her hafta Salı akşamı İskele Caddesi üzerinde bulunan merkez petrol yanındaki Thimis İş Merkezi Kat 1 No 9’daki yeni yerimizde başlamıştır”dedi.
Konuşmalar ve plaket takdimi sonrası Van Vali Yardımcısı Mehmet Parlak ve İbrahim Civelek, Van Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Yalçın, koro çalışmalarına eşlik ederek keyifli anlar yaşadı.
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Iğdır FK’de Kenan Koçak dönemi sona erdi


Van Spor

Fenerbahçe’nin Süper Lig’de namağlup serisi 26. haftada bitti


Van Spor

Digorlu kızlar Türkiye yarı finallerinde Kars’ı temsil edecek


Van Spor

Curling kadın milli takımı, Dünya şampiyonası yolunda


Van Spor

Elazığspor, PFDK’ya sevk edildi


Van Spor

Malatya’ya 4 milyar TL’lik spor yatırımı


Van Spor

Hakkari’de üç bant bilardo heyecanı


Van Spor

Iğdır FK - Bodrum FK maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 2 - Bodrum FK: 3


Van Spor

Elazığspor’da Fuat Bavuk’un burnu kırıldı


Van Spor

Ziraat Türkiye Kupası'nda Kura Çekimi Heyecanı: Çeyrek ve Yarı Final Eşleşmeleri Belli Oldu


Van Spor

TFF 3. Lig: 12 Bingölspor: 2 - Ağrı 1970 Spor Kulübü: 2


Van Spor

24Erzincanspor sahasında farklı kazandı: 4-0


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 1 - Muğlaspor: 0


Van Spor

Yüksekovalı kayakçılar Türkiye şampiyonasına damga vurdu


Van Spor

Galatasaray, Liverpool'u tek golle devirdi!


Van Spor

Şampiyona çiçekli karşılama


Van Spor

Ağrı’da futbol heyecanı başladı


Van Spor

Elazığ, Floor Curling gençler grup müsabakalarına ev sahipliği yaptı


Van Spor

Hakkâri’de ‘Üç Bant Bilardo Turnuvası’ başladı


Van Spor

Bitlis’te iftar sonrası kayak keyfi


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ