Van TSO’dan ‘Van Kazansın, Esnafımız Kazansın’ çağrısı

Van Ticaret ve Sanayi Odası (TSO), bayram alışverişlerinin yerel esnaftan yapılmasını isteyerek, “Van kazansın, esnafımız kazansın’ çağrısında bulundu.

Van Haberleri 22.05.2020 13:53:19 0
Van TSO’dan ‘Van Kazansın, Esnafımız Kazansın’ çağrısı
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 22.05.2020 13:53

Van Ticaret ve Sanayi Odası (TSO), bayram alışverişlerinin yerel esnaftan yapılmasını isteyerek, “Van kazansın, esnafımız kazansın’ çağrısında bulundu.

Van TSO’dan yapılan açıklamada, tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüs pandemisinin iş dünyasının ekonomik anlamda zor bir sürece evirilmesine neden olduğu belirtildi. Açıklamada, “Yaşanan pandemi sürecinde özellikle küçük ve orta ölçekli yerel esnaf ciddi sorunlarla karşı karşıya kalmış, ekonomik anlamda zor günlerden geçmektedir. Yerel esnaf ve tüccarımız için can suyu olan ve alışverişin yoğun olduğu bayramların, bu dönemde her zamankinden daha zorlu geçeceği aşikârdır. Vatandaşımızın bayram alışverişini daha az yaptığı şu süreçte ilimiz esnaf ve tüccarlarını tercih etmeleri önemlidir. Birçok esnaf ve tüccarımızın çek ve senetlerini ödeyemez durumda olması nedeniyle herkesin çaba sarf etmesi en büyük arzumuzdur. Yerel esnafın ayakta kalması, yeni iş alanlarının oluşturulmasına katkı sağlayacağı gibi kendi toplumunuza yatırımı ve yerel ekonomiyi besleyecektir. Bu minvalde halkımızın yerel esnaf ve tüccarı tercih etmesi, ilimizin kalkınması ve gelişmesine katkı sağlayacaktır. Ayrıca bulaşın yoğun olduğu bugünlerde alışverişlerini gerçekleştiren halkımızın gerekli hijyen ve tedbir kurallarını göz önünde bulundurmaları önem taşımaktadır. Buradan şu çağrıyı tekrarlamakta da fayda görmekteyiz; bayram alışverişlerinizi yerel esnaftan yapın. Bu alışveriş ile Van kazansın, esnafımız kazansın. Yaşamakta olduğumuz bu zorlu süreci hep birlikte atlatarak, gelecekteki bayramları geçmiş günlerde olduğu gibi kutlama temennisiyle; Ramazan Bayramınızı tebrik eder, sağlık otoriteleri tarafından belirlenen kurallara uyarak, sağlıklı ve huzurlu bir bayram geçirmenizi dileriz” denildi.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Fenerbahçe Konyaspor'u Fırtına Gibi Geçti: Sahanın Hakimi Sarı-Lacivertliler!


Van Spor

Yeni Malatyaspor, Menemen maçına çıkmayacak


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’un konuğu Ağrıspor


Van Spor

Malatya’da 2 hakem Avrupa Şampiyonası’nda görev aldı


Van Spor

Malatya İş İnsanları Platformu’ndan Yeşilyurtspor açıklaması


Van Spor

Hakkari Kadın Judo Takımı Türkiye üçüncüsü oldu


Van Spor

Yurtlig Masa Tenisi İl Birinciliği Yarışması tamamlandı


Van Spor

Erzincan GSB Yurtları Arası YurtLig Masa Tenisi İl Birinciliği sona erdi


Van Spor

Yüksekova’ya bin 500 kişilik spor salonu


Van Spor

Erzincan GSB yurtları arası YurtLig Satranç İl Birinciliği tamamlandı


Van Spor

Erzincan Gençler Gücü, Siverek Kadınspor’a farklı mağlup oldu


Van Spor

Bingöllü milli atlet maratonda birinci oldu


Van Spor

Serkan Özbalta: "Beni memnun eden şey oyuncuların pes etmemesiydi"


Van Spor

Elazığ’da amatör maçta kavga


Van Spor

Sefer Yılmaz "Üst sıralardaki yerimizi korumak istiyoruz"


Van Spor

U14 Türkiye Şampiyonası’nda Malatya’yı Doğanşehir Belediyespor temsil edecek


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 2 - Bodrum FK: 2


Van Spor

Elazığ’da 4 branşta müsabakalar sona erdi


Van Spor

Elazığspor’dan olaylara ilişkin açıklama


Van Spor

Hakkari’de karlar üzerinde ilk adımlar


Van Spor

Güreşte Elmira Yasin Türkiye Şampiyonu oldu


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ