Van TSO’da istifa depremi

Necdet Takva’nın Van Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı için istifa ettiği dönemde Van Ticaret ve Sanayi Odası (Van TSO) Başkan Vekilliği görevini yürüten Faruk Biner’in de aralarında olduğu 4 yönetim kurulu üyesi görevlerinden

Van Haberleri 27.05.2019 23:14:43 0
Van TSO’da istifa depremi
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

Necdet Takva’nın Van Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı için istifa ettiği dönemde Van Ticaret ve Sanayi Odası (Van TSO) Başkan Vekilliği görevini yürüten Faruk Biner’in de aralarında olduğu 4 yönetim kurulu üyesi görevlerinden istifa ettiklerini duyurdu. 

Van TSO yönetimi olarak yola çıkarken ortaya koydukları ilkeler doğrultusunda çalışmalarına devam edemedikleri için Murat Beyaz, Diyaeddin Altındal, Metin Abi ve Faruk Biner 27 Mayıs 2019 tarihi itibariyle Yönetim Kurulu üyeliğinden istifa ettiklerini bir duyuru yayımlayarak açıkladı. 

Açıklamada şu ifadelere yer verildi;
“Bizler VANTSO yönetim kurulu üyeleri olarak, yola çıktığımız ilk günden beri kentimiz ve üyelerimizin hak ve menfaatlerini korumak için kendiişlerimizden ve ailelerimizden feragat ederek görevimizi layığı ile yapmaya çalıştık. Göreve başladığımız günden bu güne kadar büyük bir onurla taşıdığımız Van’ın en önemli sivil toplum kuruluşu olan Van Ticaret ve Sanayi Odasının yönetimine talip olurken, üyelerimize ve Van Kamouyuna söylediğimiz ve kendimize şiar edindiğimiz üç temel kuralımız olan: Asla Yalan Konuşmayacağız, Liyakatli olacağız ve odanın kurumsal kimliğine siyaseti bulaştırmayacağız dedik. Geldiğimiz noktada hem şiarımız olan üç kuralımız hem de Odanın kurumsal yapısı kişisel ikbal ve istikbal beklentilerine alet edilmiş, bozulmalar ve aşınmalar olmuştur. Bu nedenle yönetim kurulu görev yapmamız vicdani muhasebeler neticesinde imkânsız hale gelmiştir. Van Ticaret ve Sanayi odası yönetim kurulu görevinden 27-05-2019 itibari ile istifa ediyor ve yerlerimize gelecek arkadaşlarımıza başarılar dileriz. Kentimiz için çalışmaya, üretmeye ve Kentimize değer katmaya devam edeceğiz"

Kaynak:Van Postası Gazetesi

Necdet Takva’nın Van Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı için istifa ettiği dönemde Van Ticaret ve Sanayi Odası (Van TSO) Başkan Vekilliği görevini yürüten Faruk Biner ile birlikte Murat Beyaz, Diyattin Altındal ve Metin Abi  olmak üzere 4 yönetim kurulu üyesi görevlerinden istifa ettiklerini duyurdu.


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem