VAN TSO O üyeyi disipline verecek

VAN TSO, sosyal medyada oda hakkında eleştiride bulanan Fahrettin Beyazalma isimli üyesi hakkında disiplin soruşturması başlattı.

Van Haberleri 26.05.2019 23:42:44 0
VAN TSO O üyeyi disipline verecek
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

VAN Ticaret ve Sanayi Odası, sosyal medyada oda hakkında eleştiride bulanan Fahrettin Beyazalma isimli üyesi hakkında disiplin soruşturması başlattı. 

Beyazalma, kendisi hakkında verilen disipline sevk etme kararını sosyal medyada yayınladı. ‘Odayı bir siyasi partinin arka bahçesi yaptınız dediğim için beni disiplin vermişler’ diyen Fahrettin Beyazalma, “VanTSO’da neler oluyor odayı bir siyasi partinin arka bahçesi yaptınız dediğim için beni disiplin vermişler. Askerlik yapanlar bilir, bu gibi durumlarda askerliğini yakar derlerdi. Şimdi beni disipline sevk edenler ban birşey yapabilirler mi? Yıllar önce yaptığım askerliğim yakarlar mı?” sözlerini kullandı.

BEYAZALMA’NIN DİSİPLİNE SEVK EDİLME GEREKÇESİ
VAN TSO’nun Beyazalma hakkında hazırladığı disipline sevk etme yazısında; “Oda ve Borsa üyelerine verilecek disiplin ve para cezaları ile Disiplin Kurulu ve Yüksek Disiplin Kurulu hakkında yönetmelik gereğince sosyal medya aracılığı ile ‘üyesi bulunduğunuz Van Ticaret ve Sanayi Odası’nın Meclis Başkanının, Yönetim Kurulu Başkanının ve oda personelinin itibarını zedeleyici sözler sarf etmeniz, oda faaliyetleri hakkında kamuoyunu yanlış bilgilendirmeniz’ nedeniyle hakkınızda disiplin soruşturması açılmasına karar verilmiştir” denildi. 

Disipline sevk etme yazısı, Disiplin Kurulu Başkanı Veysel Durmaz, üyelerden Ayhan Işık, Zeki Aslan, Abdurrahman Bayram, M.Besim Özgül ve Özcan Bayram imzasıyla verildi.

Kaynak: Van Postası Gazetesi
 

VAN TSO, sosyal medyada oda hakkında eleştiride bulanan Fahrettin Beyazalma isimli üyesi hakkında disiplin soruşturması başlattı.


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem