Van TSO Başkanı Takva: kapanan iş yerlerinin çeki, senedi, vergisi, harcı, maaşı ve kirasını kim ödeyecek

Van Ticaret ve Sanayi Odası (Van TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva her yer kapalı peki çeki, senedi, vergiyi, harcı, maaşı, krediyi/faizi, kirayı kim ödeyecek/ödeyebilecek? Bu konuda fikri olan var mı dedi.

Van Haberleri 18.03.2020 13:51:27 0
Van TSO Başkanı Takva: kapanan iş yerlerinin çeki, senedi, vergisi, harcı, maaşı ve kirasını kim ödeyecek
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

Van Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva korona virüsü tedbirleri kapsamında kapanan iş yerleri için önemli açıklamalarda bulundu.

Takva Twitter hesabı üzerinden yapılan paylaşımda, her yer kapalı peki çeki, senedi, vergiyi, harcı, maaşı, krediyi/faizi, kirayı kim ödeyecek/ödeyebilecek? Bu konuda fikri olan var mı ifadelerini kullandı.

Sosyal medya hesapları üzerinden açıklamalarda bulunan Takva, “Okullar, üniversiteler, birçok işyeri kapalı olacak, halk tedbir alacak, memurlar, işçiler maaş alacak, kamusal alan insansızlaşacak! Hepsi tamam! Peki, çeki, senedi, vergiyi, harcı, maaşı, krediyi/faizi, kirayı kim ödeyecek/ödeyebilecek? Bu konuda fikri olan? Ayrıca Van’ın kıymetli mülk sahipleri; Hazır kiracıların durumu ortada iken, şöyle bir kira indirimi jestine hayır demeyiz. İyilik, güzellik sizinle olsun.” ifadelerine yer verdi.

Kaynak: Van Postası Gazetesi
 


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem